Şimdi Ara

en yakın arkadaşım mustafa ceceli dinliyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, merhaba. geçenlerde en yakın arkadaşımı mustafa ceceli dinlerken yakaladım. ondan öncesinde de bir şeyler mırıldanırdı sürekli, şifresini bugün uzun uğraşlar sonucu çözmüş bulundum. aman meleken kavur balıkları akşama getirecem kabadayıları. bu kadar zevksiz bir en yakın arkadaşım olamaz. sinir krizi geçiriyorum şu an. bunca yıldır ona hiç sormadan pink floyd, genesis, camel açar dinletirdim. üzerine tartışırdık. her şey yalanmış. sizce kendisiyle aramızdaki bağı koparmalı mıyım?

• Sende dinle.
  • bende dinliyorum çok iyi şarkıları var adamın
  • harika söylüyor
  • Sen habire dayak yiyen adamdin dimi. Dovmesin seni arkadasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfganMucahid

arkadaşlar, merhaba. geçenlerde en yakın arkadaşımı mustafa ceceli dinlerken yakaladım. ondan öncesinde de bir şeyler mırıldanırdı sürekli, şifresini bugün uzun uğraşlar sonucu çözmüş bulundum. aman meleken kavur balıkları akşama getirecem kabadayıları. bu kadar zevksiz bir en yakın arkadaşım olamaz. sinir krizi geçiriyorum şu an. bunca yıldır ona hiç sormadan pink floyd, genesis, camel açar dinletirdim. üzerine tartışırdık. her şey yalanmış. sizce kendisiyle aramızdaki bağı koparmalı mıyım?

Bence suçlu sensin, madem arkadaş seçerken bu tarz kriterlerin vardı, neden baştan söylemedin mustafa ceceli dinleyemezsin diye şimdi sen o arkadaşının vaktini çalmış olmadın mı? Sana verilecek bir tavsiyem yok ama arkadaşının yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıkartıp arkadaşının kulaklarına vur, böylece ona ceceliden daha iyi bir müzik zevki tattırmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_raider

quote:

arkadaşlar, merhaba. geçenlerde en yakın arkadaşımı mustafa ceceli dinlerken yakaladım. ondan öncesinde de bir şeyler mırıldanırdı sürekli, şifresini bugün uzun uğraşlar sonucu çözmüş bulundum. aman meleken kavur balıkları akşama getirecem kabadayıları. bu kadar zevksiz bir en yakın arkadaşım olamaz. sinir krizi geçiriyorum şu an. bunca yıldır ona hiç sormadan pink floyd, genesis, camel açar dinletirdim. üzerine tartışırdık. her şey yalanmış. sizce kendisiyle aramızdaki bağı koparmalı mıyım?

Bence suçlu sensin, madem arkadaş seçerken bu tarz kriterlerin vardı, neden baştan söylemedin mustafa ceceli dinleyemezsin diye şimdi sen o arkadaşının vaktini çalmış olmadın mı? Sana verilecek bir tavsiyem yok ama arkadaşının yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım

insanlara olduğundan fazla değer veriyorum. sevdiğim şeyleri normalde kimseyle paylaşmam ama yakınım olunca ölesiye paylaşıyorum. düşünün, sevdiğiniz bir film var. arkadaşınız size gelmiş. açıyorsunuz izliyorsunuz. ama o hiç sevmiyor onu. nasıl hissederdiniz. sonunu bile beklemiyor, lavoboya falan gidiyor. telefonla kız arkadaşına mesaj yazıyor. düşünün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_raider

quote:

insanlara olduğundan fazla değer veriyorum. sevdiğim şeyleri normalde kimseyle paylaşmam ama yakınım olunca ölesiye paylaşıyorum. düşünün, sevdiğiniz bir film var. arkadaşınız size gelmiş. açıyorsunuz izliyorsunuz. ama o hiç sevmiyor onu. nasıl hissederdiniz. sonunu bile beklemiyor, lavoboya falan gidiyor. telefonla kız arkadaşına mesaj yazıyor. düşünün.

Ben arkadaşımla bi film izlemeden önce muhakkak onların sevip sevmediğini soruyorum ve aslında çoğu zaman filmleri beraber seçiyoruz. Bence siz bu tarz bazı basit konularda çok katı kurallara sahipsiniz ve belkide arkadaşınız bu özelliğinizi bildiği / sezdiği için bu meseleyi açamamış olabilir. Neden olaya arkadaşınızın açısından da bakmaya çalışmıyorsunuz her zaman empati iyi bir özelliktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Sende dinle.

arkadaşım sen neden bu kadar iticisin ? her attığın mesaja sinir oluyorum. bu forumu daha fazla pisletmeden git.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Oxutvu0N0xY

sevdiğim bir şarkısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Sende dinle.

arkadaşım sen neden bu kadar iticisin ? her attığın mesaja sinir oluyorum. bu forumu daha fazla pisletmeden git.

Benden nefret eden birini buldum sonunda, sevindim.
  • ona küçük sürpüzler yap
  • demet akalın mı dinlesin?
  • istediğini dinler kusura bakma da birisi benim arkamdan böyle bi olay açsa onu silerim hayatımdan net
  • Kafasına sık kafasınaaa
  • Bırak dinlesin abi her koyun kendi bacağından asılır.

• milletin zevkine karısanlara ayrı bir kıl oluyom

• Kimse de dememiş ki "aman melekem kavur balıkları" Ceceli'nin değil, Tatlıses'in.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.