torbacısı kimmiş hocam |
En yakın dostum uyuşturucuya başladı (2. sayfa)
-
-
kullandıgı ilaç neymis kırmızı reçeteye ulaşmak için baya söylenileni fln anlamamk gerekiyoda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapar dostum sakın deneme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çok kullanmadığım için yapmadı.Bir arkadaşım getiriyordu 3 yıl önce falan ne kadar olduğunu hatırlamıyorum da 20 liralıktan da hayır gelmez
-
Hocam çok klasik bir cevap olacak ama uzaklaşın...
-
Concerta Ritalin mi kullanıyor?
Doktor beni Concerta ya başlattı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Ben de kullanıyordum bir ara.Bulması zor ve pahalı olmasa yine kullanırım kısa süreliğine de olsa dertten kederden arındırıyor insanı
Hangi ilaç?
İlaç değiş uyuşturucuyu kastettim
-
Antidepreaan adı altında uyuşturucu hocam xanax lyrica araştt bunları
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1524Antidepreaan adı altında uyuşturucu hocam xanax lyrica araştt bunları
kaç tane içiyo o haplardan bi anda teklisi kafa yapmazki en az 5-6 tane atıyodur
-
Bilmiyomki hocam 3-4 farklı yerden alıyomuş
Xanax lyrica
Xanax lyrica
Başlarda 1 tane içiyodu şimdi 2 tane içiyo bazen alkolle içiyo karışık
Dostum sen arkadaşı olduğu için kendi çabanla yardım edemezsin bence tek yapabileceğin şey bir şekilde profesyonel bir yere kendi rızasıyla gitmesine vesiyle olman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum sen arkadaşı olduğu için kendi çabanla yardım edemezsin bence tek yapabileceğin şey bir şekilde profesyonel bir yere kendi rızasıyla gitmesine vesiyle olman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer bırakmak istemiyorsa bıraktırman mümkün değil. Aranıza bir mesafe koysanız iyi olur.
-
Lyrica'dan bi bok olmaz arkadaşlığını kesme bunun için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X