Benden habersiz 1 yıldır kullanıyomuş. Ne zaman görsem gözleri kıpkırmızıydı (kanlanmış) gece işinde çalısıyodu ondandır dedim neyse sordum benden hiç bişey saklamaz herşeyi anlattı ismini vermicem kullandığı hap kırmızı reçeteli antidepresan , banada kanka bi sefer at bişey olmaz diyo ama ben içmem her neyse :/ bu çocuğu nasıl dönderebilirim bıraktım deyip 3-4 gün sonra 2 tane atıyo zararsız falan diyo ama şimdiden bunları kullanan dahada ileri gider , aramızda eski samimiyet yok artık söyleyin beyler ne yapmam lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En yakın dostum uyuşturucuya başladı
-
-
durumu bir daha söyle baktın söylediklerini takmıyo arkadaşlığı tümden kes
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocukluk arkadaşıyız öyle kolay değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlığı kes.
kanka bi sefer at bişey olmaz diyen adamdan arkadaş olmaz sal ne hali varsa görsün
Hocam ben ayrıntıları sorduğum için al dene manasında dedi
Ben de kullanıyordum bir ara.Bulması zor ve pahalı olmasa yine kullanırım kısa süreliğine de olsa dertten kederden arındırıyor insanı
-
doktor mu vermiş yoksa dısarıdan mı alıyor. ne ki o hap
-
Uzak dur, üzüm üzüme baka baka kararır
Çürük elma diğerlerini de çürütür sağlam elma çürümüşü düzeltmez.
Çocukluk mocukluk yemez . Öyle seçimler yapan insanlara minnet edilmez. Sevgi kaybolup gider hep en sona tükenmişlik kalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O arkadaşdan koşarak uzaklaş ve uzaklaşırken arkana bile bakma. Ondan arkadaş olmaz. Hani içmesi konu değil sana teklif etmesi mesele.
-
Uzaklaşın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer o arkadaşından uzaklaşmamayı tercih edersen 1 sene sonra bu konuda görüşelim.
muhtemelen sen de başlamış olacaksın çünkü
-
Hocam bağımlılık yapmıyormu 20 tl ye alıomuş hocam sen kaça alıyodun
3-4 tane torbacı numarası var farklı yerlerde , neresi yakınsa o numarayı arayıp alıyo 20 tl ye alıyomuş
Bilmiyorum hocam kaç yıllık arkadaşız ortamı falan bozuldu 1-2 yılda kekolarla takılmaya başladı
Xanax falan mı
Aynen birisi o diğeride halk dilinde lili
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1524Aynen birisi o diğeride halk dilinde lili
Birden bırakmaya çalışırsa dikkat etsin aniden bırakıldığında kriz geçirip ölme riski var
Karaciğere de pek yumuşak davranmıyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 5 Temmuz 2021; 15:30:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
kanka bi sefer at bişey olmaz diyen adamdan arkadaş olmaz sal ne hali varsa görsün
|
O arkadaşdan koşarak uzaklaş ve uzaklaşırken arkana bile bakma. Ondan arkadaş olmaz. Hani içmesi konu değil sana teklif etmesi mesele. |
Uzak dur, üzüm üzüme baka baka kararır
Çürük elma diğerlerini de çürütür sağlam elma çürümüşü düzeltmez. |
Çocukluk mocukluk yemez . Öyle seçimler yapan insanlara minnet edilmez. Sevgi kaybolup gider hep en sona tükenmişlik kalır.
|
Benzer içerikler
- alkol vücuttan ne kadar sürede atılır
- 7 mm böbrek taşı düşürdüm
- trendyol toplayıcı olmak
- lindt çikolata helal mi
- seboreik dermatit kurtuldum
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X