Bildirim
En yakışıklı Station Wagon Araba (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nedense eskiden beri Levorg'a karşı bir sempatim var. Bir Mondeo iki Levorg. Bu iki arabada da beni çeken birşey var.
-
ahhh ahhh hayalim...
-
Harika duruyor gerçektenquote:
Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz
Nedense eskiden beri Levorg'a karşı bir sempatim var. Bir Mondeo iki Levorg. Bu iki arabada da beni çeken birşey var.
Nasipse benim de Levorg veya DS 5 alma planlarım var, sedanci dayılar taşlamazsa
Türkiyede şu araç nasıl tutmaz çok ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Benim sevdiğim alfa 156,159 sw ları..
Rover 75 sw pek bilinmez.. Çok güzel tasarımı vardır..
Chrysler 300c magnum on numara efsane..
Pegout 508 ve 407 ama benim favorim 407sw dur hiç tasarımı hatları Fransız gibi durmaz..
Volvo her kasası değil ama. Bazı kasaları çok iyi. Zaten onlara pek sw denmez cross tourer tarzı yapıyorlar çoğu zaman Misal yeni s90 sw gördüm geçenlerde çok iyi yapmışlar..
Birde subaru outback ve legacy sw çok beğenirim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Böyle bir modelin varlığından ilk kez haberim olduquote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkes sw severmiş ama iş almaya gelince çoğu yan çiziyor nedense.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef Tr ye gelmedi fiat ın yapmış olduğu az sayıda iyi işlerden biri modelin ismi fiat croma aslında tam station değil liftback tasarım diye geçiyor D segmenti bir araç baya baya doludur buda iç kısmı araç 2012 de satıştan çekildi.
-
-
-
-
-
Arabanın bagajı yok
Bagaja araba yapmışlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Clio 4 sport tourer, skoda rapid spaceback ve seat ibiza sport tourer favorimlerimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X