Bildirim
En yakışıklı Station Wagon Araba (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sw işini en iyi audi yapıyor
Gerisi tipsiz teneke yigini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Subaru Levorg ve Volvo V90 dahil miquote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Sw işini en iyi audi yapıyor
Gerisi tipsiz teneke yigini
Volvo da güzelmiş
Levorg çirkin ördeğin teki ama
-
-
-
-
-
Volvo ve audilerin sw kasalarını beğenmişimdir. Ulaşılabilir olarak megane 3 sw icon güzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Efsaneyi görmek için konuya girdim ve gördüm. İçim rahat şimdi çıkıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dediğinize kesinlikle katılıyorum hocam, ön farlar zaten bu aracın en çarpıcı özelliği, aşırı agresif bir duruş sergiliyor, ancak dediğiniz gibi arka farlar daha az keskinliğe sahip olduğundan arka taraftan aynı etkiyi yakalayamıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Yılan Serdar
Bu Kia Ceed Station Wagon önden çok iyi, yandan da fena değil ama bu arka farlar genel sportifligine göre biraz kötü ve sönük kalmış gibi geliyor bana
Alıntıları Göster
Yeni Proceed’lerde ki arka farlar kesinlikle çok daha agresif ve güzel duruyor, hatta yukarılardaki arkadaşın fakir panamerası tabirine katılıyorum ama onun da ön tasarımı eski kasa ceedler kadar iyi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Türkiye de birde bu sw araçlar var bence en güzeli renault 12 sw birde renault 12 nin sedan (binek) tipinden sw modeli daha mı güzel olur ne bileyim kartal da sw bir araç ama doğan şahin kasa olarak kartal dan kat ve kat daha güzel ama renault 12 de tam tersi sw modeli binek tipinden daha güzel tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
-
Bence günümüzde B-suv satılan araçlar, biraz daha yare yakın olsalar hepsi SW , Suv olmadıkları kesin :) kendim de B suv var bu arada.
-
-
-
En Güzeli Ssahip olduğun derlerdi 2007 allroad quattro benim için bu sebepten
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X