Şimdi Ara

En yeni oyunlar için bir site açılmış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation 3 oyunları aksesuarları alabileceğiniz bir site açılmış Site çok pratik. En guzel yanı ise istediğiniz oyunu söylüyorsunuz adamlar getiriyor. 1 oyun satn aldım fear aynı gün elime geldi bende bu ne hız dedim smart adsl reklamı gibi.. On spariş oyunlarda da sıkıntı yok..Ayrıca iletişim de kuruyorrsunuz..Aklınaıza gelen her hangi bir oyun ürün varsa mail atıyorsunuz ve hemen donus yapıyorlar.www.isteyinbulalim.com ..

Tavsiye ederim arkadaşlar

• reklam yapmışsın bariz olarak forum kurallarına aykırıdır....
  • Site için sağol ama fiyatlar uçmuş.
  • Evet onada baktım şimdi adamlar resmen kazıklıyo sende aldıysan yidin ozaman kazığı hayırlı olsun
  • Yapmayın şu reklamları ya. Bide ucuz falanda değil ayrıca şu sitedehttp://www.penguinunited.com/proddetail.php?prod=PU010 30 dolar olan hdmi kablo 120 ytlmi ne.
  • 140 ytlymiş. Yuh arkadaşlar prim vermeyin böyle sitelere. Siz getirttirin yurtdışından 100 dolara kadar takılmıyo gümrükte oyununuzu. Özel aksesuarlarınızı playasia gibi sitelerden edinin. Ama kutusu çok hayvani olursa takılır diyolar ona dikkat etmek şartıyla. Ayrıca şimdi baktım gta4 ün ön siparişine 150 ytl alıyolar. Yuh derim başka bişey demem playasiadan 90 ytlye gelir oyun hele kupon varsa 5 dolarda düşün aşağıya.
  • benden de bir uyari

fiyatlar cok ucuk

bu forumun kapatilmasi gerekir.

arkadasimiz resmen reklam yapiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu açan belkide site sahibidir
  • aha sipirit nerelerdesin sen yahu
    birde şu var arkadaşım önerdiğin site piyasadan %30 daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 2 Haziran 2007; 11:36:28 >
  • Sitenin adı yanlış olmuş.

www.isteyinkaziklayalim.com olmalıydı...
  • arkadaşlar, bu site coşmuş! ekim de çıkacak GTA IV'ü şimdiden stoklarına almışlar

http://www.isteyinbulalim.com/product.asp?pid=37
  • kazıklanmak istersem eğer buradan alıp oyun bekleyeceğime gider büyük mağazalardan alırım 150 liraya gene yerim mis gibi kazığı ne gerek var böyle kazıkçı sitelere
  • Hayır bizi ne sanıyolar enayi mi? Siz anca dükkanınıza gelen çoluk çocuğu kazıklarsınız . Burda bilinçli bir tüketici kitlesi var. Ayrıca her an birbirimizle irtibatımız olduğu için kim neyi kaça almış, kaça satmış, en ucuz nerde çok iyi biliyoruz. Böyle reklam mesajlarıyla kendinizi komik duruma düşürmekten başka bişey yapamıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Hayır bizi ne sanıyolar enayi mi? Siz anca dükkanınıza gelen çoluk çocuğu kazıklarsınız . Burda bilinçli bir tüketici kitlesi var. Ayrıca her an birbirimizle irtibatımız olduğu için kim neyi kaça almış, kaça satmış, en ucuz nerde çok iyi biliyoruz. Böyle reklam mesajlarıyla kendinizi komik duruma düşürmekten başka bişey yapamıyorsunuz.

Aynen öyle dostum forumda bir PS3 oyunu 75-80 liraya çok rahat bulunuyor paramız da burada kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.