< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En yeni Windows 11 sürümü kısıtlamalar kolayca aşılarak 12 yıllık dizüstü PC'ye yüklendi (2. sayfa)
-
-
zaten böyle bir kısıtlamanın olması çok namussuzcaydı
-
-
bilgisayar ortamı maalesef çok ağır yüklere bindi. sadece donanım değil, bilgisayar açıldığında girdiğimiz herşey ağırlaştı. en basitinden youtube'a girmek bile artık düşük seviye pc'ler için hayal. 4-5 yıl öncesine kadar 4k videoyu çatır çatır oynatan televizyon şuan 480p video oynatmakta çok zorlanıyor youtube'ta. pc'den chrome açıyorsun cpu bağırıyor. önceden tam ekrana şak diye geçen bilgisayarlar, şimdi 3-5 saniye bekliyor. güncelleme geldikçe ağırlaştılar. sözde sadelikten yanalar ama felaket cpu yiyolar. ssd'ler bile yetişemez oldu artık bunlara.
-
benim bilgisayar saha cop ben de kurdum ama redditte paylasmayinca kimse farkinaz vsrmiyormus demek ki.
-
i3 2. Nesil GT520m li bilgisayarımda bile çalıştırdım bumu başarı
-
Ben çok eski bir bilgisayara windows 11 yükledim ve windowsun usbye yazdırma programı ile
-
Herkesin dini kendine
-
Surface pro 2017 mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Windows 10 desteği bitmeden 11'e geçmem.
-
Geçen ay bende win11 e geçtim sistemimde 2200g işlemci var. Normalde desteklemediği halde bir kaç ayarla yükledim. Temiz kurulum yaptım. Şu an gayet iyi çalışmakta alıştım diyebilirim.
Sırada evdeki dizüstü bilgisayar var. Ona win10 yükleyecektim ama öncesinde win11 deneyeceğim. (2012 model Asus n56vz) bakalım düzgün çalışacak mı.
-
Bende yaklaşık 2-3 ay önce i5 2400e kurdum çok ta konu olacak durum olarak düşünmemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hissettiğin Performans da değişiklik var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsi iblisin sistemleri size inandırdıkları hiçbir şey aslında gerçek değil...ne ezoterik işler dönüyor arkada bir bilseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir fark yok. Stabil. Güncellemelerde otomatik kuruluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel Pentium Dual Core E5200 işlemcili 800 mhz 4 gb ramli bilgisayara bile yükledim ben sorunsuz çalışıyor windows 11. performans beklemiyorum zaten günlük internete girmeye takılmaya yetsin modundayım. rufus ile kurulum yaparken soruyor herşeyi.
-
Niye bu kadar şaşırdınız ki ben 13 yıllık laptopuma kurmuştum
-
hem o hem de çinden cube mix
yanlız maşallah şak diye bildiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlieth -- 18 Ekim 2022; 11:24:3 > -
Haber yapılması ilginç olmuş, ben daha eski bilgisayara kuruyorum. Core 2 duo T9600. O zaman benimkini de haber yapın:)
-
Kurmak istemiyorum yoksa anında kurarım w10 candır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X