Şimdi Ara

En yeni Windows 11 sürümü kısıtlamalar kolayca aşılarak 12 yıllık dizüstü PC'ye yüklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de geçen ay Pentium III 800-16MB SDRam, Nvidia TNT 2 Model 64, 2GB HDD'li bilgisayara kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Nesi bu kadar haber olmuş anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemek mesele değil performanslı çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kurulduktan sonra kullanılabiliyor mu? Malum eski ve yetersiz donanım, büyük ve sistem kaynaklarını sömüren yeni yazılım. Bilgisayarı kullanılamayacak kadar hantallaştırıyorsa anlamı yok.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bende bunu merak ediyorum iş yerinde sadece barkod basmak için kullandığım bir tarihi eserim var dell insprion 6000 sanırım. son 534534 yıldır açık hiç kapatmadım kapatırsam açılmayacağını düşünüyorum :) Acaba ona kursam w11 çalışır mı merak ediyorum.

Şu anda xp filan kurulu onda uzun yıllar bir kenarda kalmış öyle barkod için makine lazım olunca denemiştim çalışmıştı o günden beri yerinden oynatmadım ne olur ne olmaz diye :)

• Bu mu haber En yeni Windows 11 sürümü kısıtlamalar kolayca aşılarak 12 yıllık dizüstü PC'ye yüklendi 

İlk kez rufus görmüş, bence büyük haber bu olmalı.

• Treth kullanıcısına yanıt

Bence bu mevzu için konu aç, burada mesajın yorumlarda arada kaynar, cevap veren olmaz. W11 olmasa bile W10 da işini görür diye düşünüyorum ama uzman, tecrübeli arkadaşların yorumlarına bak derim. Yani konu aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bence bu mevzu için konu aç, burada mesajın yorumlarda arada kaynar, cevap veren olmaz. W11 olmasa bile W10 da işini görür diye düşünüyorum ama uzman, tecrübeli arkadaşların yorumlarına bak derim. Yani konu aç.

Haha yok yav o kadar önemli değil;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende deneyimlemek için 12 yıllık hp dizüstü bilgisayarıma rufusla yazdırıp yükselttim. Bir süre kullanıp hoşuma giderse temiz kurulumla devam edeceğim veya windows 10'a döneceğim.

Bilgisayar 1. nesil i5 M540 işlemcili 4gb ram barındırıyor...

Mevcut lisansla ''Windows etkinleştirildi'' olarak görünmekte...

En yeni Windows 11 sürümü kısıtlamalar kolayca aşılarak 12 yıllık dizüstü PC'ye yüklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 20 Ekim 2022; 21:41:33 >

• Merhabalar,

Benim merak ettiğim x86 olan işlemciye sahip bilgisayara dahi yüklenebiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.