|
Bildirim
İlk önce çip krizi diye pandemide fiyatları şişirdiler pandemi bitti fiyatlar bir türlü düşmedi şimdi ise yüksek fiyatlarla sırf donanım sattırmak için millete kısıtlama getirtiyorlar sonra diyorlar ki biz yeşili seviyoruz, küresel ısınmayı engelleyelim. Aynen kardeşim küresel ısınmayı yeni donanım sattırarak engelleyeceksin eski nesil çalışan cihazları çöp edip kullanılmaz halde bırakacaksın. Yeşili seviyorsunuz ama dolar yeşilini!
|
Dinleri kapitalizm, peygamberleri Benjamin Franklin, kıbleleri FED
|
bilgisayar ortamı maalesef çok ağır yüklere bindi. sadece donanım değil, bilgisayar açıldığında girdiğimiz herşey ağırlaştı. en basitinden youtube'a girmek bile artık düşük seviye pc'ler için hayal. 4-5 yıl öncesine kadar 4k videoyu çatır çatır oynatan televizyon şuan 480p video oynatmakta çok zorlanıyor youtube'ta. pc'den chrome açıyorsun cpu bağırıyor. önceden tam ekrana şak diye geçen bilgisayarlar, şimdi 3-5 saniye bekliyor. güncelleme geldikçe ağırlaştılar. sözde sadelikten yanalar ama felaket cpu yiyolar. ssd'ler bile yetişemez oldu artık bunlara. |
Windows 10'a Windows 7 desteği bittikten sonra geçmiştim. Windows 11'de 2025, 2026'da falan geçerim herhal. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 18 Ekim 2022; 12:36:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 16 Ekim 2022; 16:32:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 16 Ekim 2022; 16:33:53 > |
|
Windows 10'a Windows 7 desteği bittikten sonra geçmiştim. Windows 11'de 2025, 2026'da falan geçerim herhal. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
elimdeki tek windows cihaz bir tablet. m3-7y30 işlemcili, tpm 2.0 modülü var. ama gel gör ki microsoft 8.nesilden itibaren destek verdiği için win11 kuramıyorum :) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |