beramusta humanlarda var bir tane prest 80 lwl %96 belki resmini göeb vardır şahsen ben gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: MoonRises4You
beramusta humanlarda var bir tane prest 80 lwl %96 belki resmini göeb vardır şahsen ben gördüm
Alıntıları Göster
tabiki kunt
quote:
Orijinalden alıntı: MoonRises4You
Alıntıları Göster
Ülen GM ler in data base de 2 milyar exp eklediği Zike ve Kunt 80 lvl oldular
Hakkıyla 76 olanlar da var, asıl oyuncu onlar, ismi lazım değil görevi mage 3 adet dies de, bir wariorla golemlerde-prowake, falcon crimson sürekli kasıyorlar.Wallahi dies de o Zikenin lvl atladığını gösteren yerlerde ne zikeye de ne de kimseye lvl atlatmazlar, Zikeeeleee adamı aaaykırı aaaayyykırı yasmasınlaaaa,
Adam kandırıyorlar, bakın birileri 80 oldu siz de olabilirsiniz diye.
Bunlara balıkçılık aaleminde ŞAKŞAKÇI, gelgelci derler ya. Ulan yalancının ..........
Ben bu DH nin de K' nin öz malı olduğundan %90 eminim.... Kim ne derse desin....Birkere siteye yurtdışından bağlanabiliyorsunuz.
KISACASI, KANMAYIN,,, ARTIK NONPRE OYNAYABİLDİĞİNİZ KADAR OYNAYIN...BEN DE DAHİL BİR DAHA PRE ALIRSAAAMMMM....
quote:
Orijinalden alıntı: canleecanly
Ülen GM ler in data base de 2 milyar exp eklediği Zike ve Kunt 80 lvl oldular
Hakkıyla 76 olanlar da var, asıl oyuncu onlar, ismi lazım değil görevi mage 3 adet dies de, bir wariorla golemlerde-prowake, falcon crimson sürekli kasıyorlar.Wallahi dies de o Zikenin lvl atladığını gösteren yerlerde ne zikeye de ne de kimseye lvl atlatmazlar, Zikeeeleee adamı aaaykırı aaaayyykırı yasmasınlaaaa,
Adam kandırıyorlar, bakın birileri 80 oldu siz de olabilirsiniz diye.
Bunlara balıkçılık aaleminde ŞAKŞAKÇI, gelgelci derler ya. Ulan yalancının ..........
Ben bu DH nin de K' nin öz malı olduğundan %90 eminim.... Kim ne derse desin....Birkere siteye yurtdışından bağlanabiliyorsunuz.
KISACASI, KANMAYIN,,, ARTIK NONPRE OYNAYABİLDİĞİNİZ KADAR OYNAYIN...BEN DE DAHİL BİR DAHA PRE ALIRSAAAMMMM....
Alıntıları Göster
ben varım aresde 75 lwl
quote:
Orijinalden alıntı: kkaammeerr
ben varım aresde 75 lwl
Alıntıları Göster
Edananın Bence En Yuksegi xRohanx lwl i 70
quote:
Orjinalden alıntı: fatih555olimpiada
İZMİR ŞİRİNYERDE İBRAHİM ABİ VAR LVL 76 ONDAN YÜKSEK VAR MI MERAK EDİOM:::
Bizim çemişgezek köyünde bakkal var,osman abi lwl 77
quote:
şirinyerin neresinde ne tarafında...?
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
quote:
şirinyerin neresinde ne tarafında...?
kuntla aynı gün olan cehennem_cocugu( yeni nickiyle justplay) 80 lvl !
quote:
Orijinalden alıntı: £˧TÂ
kuntla aynı gün olan cehennem_cocugu( yeni nickiyle justplay) 80 lvl !
Alıntıları Göster
Yaw gençler kanmayın böyle şeylere.Sizi yüksek lvl lara özendirmek için k2 nin seçtiği kuklaları k2 kendisi 80 yapıyor.5.8 milyar exp mümkün mü arkadaş 1 ayda.Size yeminle söylüyorum ki, ne zike ne de kunt kesinlikle ne beramus ta ne dies de cz de o videoda gösterilen yerlerde 5 dakka yaşamaz.Orda adama exp kastırmazlar öyle kolay kolay.Baksanıza adamın np si 3.5 - 4 milyon.Ülen bu np zaman isteer, tek başına kassa 1 kişiden 50 np kasar zikenin np si 1.7 milyon idi fire drake den hemen önce, yalansa yazzssın la ss de koysun hemen....Ancak ss i bile edit by GM topluluğu olur.
Sizlere tavsiyem oyunu oynadığınız her lvl ın güzelliğini yaşayın ama hırsla yok ben 80 olcam filan yapmayın.DH de tekrar ediyorum bence K2 nin özmalı...Bir ay önce türk telekomun portları yurtdışına kapanmıştı bakım çalışmasından.DH ye de bağlanamadık, Knight a da.Eğer DH istanbul'da olaydı...:))) Köpekler bile güler bu hillekarlara, adam kızıştırıyorlar salak enayi yerine koyuyorlar herkesi.
Ben oyundan zevk alıyorum sadece, biraz rahatlatıyor, stress atıyorum, eğleniyorum, oynarken. Edena da 60 oldu priest, cypherde 55 priest orc, beramusta 54 priest orc ayrı şifreden, ares te 55 assas, cypher de 49 archer human.....Dies de 63 priest 62 archmage, 61 archer, hepsinin itemleri fena değil...
Dies de Zike ye çok gülüyorum valla 80 yapmışlar adamı ?? NERESİNDEN ???
yaw bırakın bu muhabbetleri kim lvl 80 olduysa siz kendi kasımınıza bakın
quote:
Orijinalden alıntı: xramsusx_35
yaw bırakın bu muhabbetleri kim lvl 80 olduysa siz kendi kasımınıza bakın
canleecanly sana katılmamak mumkun degil.... Yok dediğin de yanılıyorsan herhal de öyle bir yaratik varki kesildiğin de bol miktarda EXP ve NP veriyor. Kunt ve zike sanırım bunları kesiyorlar... Ne diyeyim bunlara sadece gülmek geliyor içimden..
İyi oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: mrsugar
canleecanly sana katılmamak mumkun degil.... Yok dediğin de yanılıyorsan herhal de öyle bir yaratik varki kesildiğin de bol miktarda EXP ve NP veriyor. Kunt ve zike sanırım bunları kesiyorlar... Ne diyeyim bunlara sadece gülmek geliyor içimden..