Şimdi Ara

En zayıf anınızda sizi terkeden sevgiliye denebilecek en güzel söz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En zayıf anınızda sizi terkeden sevgiliye denebilecek en güzel söz ne sizce ?!

• s. g. o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

s. g. o.

+1905
  • ananıda al git lan.
  • Eğer ona birşey söylemeye kalkarsan bu ne olursa olsun ona koysada koymasada yaptıgının seni etkilediğini, üzdüğünü bilecektir. O s.g se bile sen cevap vermiceksin, onu takmıcansın. İçin içini yicek bir kelime sölemedim diye zoruna gitcek ama emin ol susmak en büyük cevaptır. Akıllı bi kızsa zaten anlar. Salaksada cevap vermediğin için zaten kudurur.

Bak şuna emin ol belki senden büyüğüm belki küçüğüm ama tercübeyle sabittir. Bir kız seni terkettiği zaman asla ve asla onu arayıp sorma sakın. Ve asla terkedildikten sonra peşinden koşma. 1kez daha deniyelim? son şans vs vs.. böle şeyler asla yapma. Emin ol kız geri döcekse bile böle yaptıgın icin naza çeker dönmez.

Tecrübeyle sabit dedim ya işte. Bende aynısını yaşadım. Bi anda terketti gitti 1 ay arayıp sormadım bile. Ayrılmak istiyom dedi ve bitti. 1 ay snra bana msj attı sensiz yapamıyorum affet diye. Ve barıstıktan sonra yüzüme aynen söledi. Sen benim pesimden kossaydın dönmezdim zaten diye. Kızlar her zaman zor olanı, ulaşamadığını sever.

• Al bu topu.70'e kadar sektir.Ondan sonra git, ne halin varsa gör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Susmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Al bu topu.70'e kadar sektir.Ondan sonra git, ne halin varsa gör.

Konu açan arkadaş kızla muhattap olma. ben baya sinir oldum baya bi tartistik. sonra arayip sormadim. ama sinir+depresyonla 2-3 ay sonra kıza hakaret mesajı atmıştım. arkadaşları da ne kadar doğru söylemiş diye destekleyince arkadaşları ile de kavga etmiş. arkadaşları ile görüşüyordum her zaman.
    mesajdan bir ay sonra barışmak istedi ama bi nane var bu işte dedim arkadaşlarına sordum söyledikleri yalanmıs

Sonra gene tartıştım meger hakaretin intikamını almaya kalkacakmısmıs ,kardeşlerimi de tanıyordu tehdit ettim şutladım, tek kere bile rahatsız etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Aralık 2010; 10:46:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.