Şimdi Ara

.ENC uzantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Başımdaki sorunu kısaca anlatacak olursam seneler önce nokia 6700 cihazımdaki fotografları gizlemek icin BestCrypto isimli uygulamayı kurarak cihazdaki fotografları sifreledim ve gizledim. Ardından bu fotografları cdye yükleyip yedekledim sifrelenmis biçimde. Simdi fotograflara tekrar erişmek istiyorum. Bilgisayarıma BestCrypto nun windows versiyonunu yükledim fakat sifreyi hatırlamadıgım için program fotografları decrypt edemiyor. Dosya uzantıları .enc olarak degişmiş, nette aramalar yaptım ugraştım fakat bu uzantıyı açabilecegim bir yöntem bulamadım. Aranızda daha önce bu uzantıyı açan ya da nasıl açılacağı hakkında fikri olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Uzantıyı açabilen ucretli- ücretsiz herhangi bir uygulama tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şifreyi bulmaktan başka çare olmaması lazım.

kolay açılabilen bir sistem olsa şifrelemenin bir anlamı olmazdı sanırım.

aklınıza gelen şifreleri denemekten başka çözüm olabileceğini sanmıyorum, çok büyük fiyatlara yapabilecek labaratuvarlar haricinde.
  • sifreyi buldum uzun ugraşlar sonunda :) okuyup kafa yoran herkese tesekkürler konu silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yaptın usta? Dosyayı hangi proramla açtın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.