Bildirim
Endemik TG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap anahtarı var mı -
Yok hocam bana da lazım ya sen bulursan atabilir misin? -
-
Kolaydı baya -
bu sene girdiğim en saçma sınavdı zorluk olarak -
Hocam neden 3 d den zormuydu -
hocam, türkçe-mat çok saçmaydı -
hocam çok rahat söyleyebilirimki 3dden çok daha zordu ama 3dnin çözülebilicek bir zorluğu var yani sorular çözülmicek gibi değil,bunda çözülmicek gibiydi türkçesi servetifünündu resmen 40 sorunun 35inde saçma sapan kelimeler -
Anladım hocam teşekkürler ben de pazar olacaktım kararsız kaldım şimdi -
hocam gir yine gör de bende olmadı sadece bu girdiğim kurumdaki herkes oflaya puflaya çıktı sınavdan son 15 20 dk kurumda bir tek ben kalmışım -
Anladım hocam bakalım ben de pazar girdikten sonra yazarım -
Çok kolaydı, tytsinde ben bile 65 üstü bekliyorum. Ayt girmedim ama bence o da kolaydır. -
hocam türkçe gerçekten kolay mıydı sizce benim fenim iyi yine de fen soruları sosyal soruları zordu bence? -
Türkçe dışında kolaydı. Türkçede paragraflar zordu dil bilgisi kısmı kolaydı. Sosyal bir iki soru hariç kolaydı. Fende sadece 5 soru işaretleyebildim yorum yapamayacağım, tmciyim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichdeniz000 -- 24 Mart 2023; 21:25:4 > -
tamamdır hocam teşekkürler -
cevap anahtarı bulanlar dmden atabilir mi
-
Yarın açıklanıyor -
Cevap anahtarı açıklandı. girenler kaç net yaptınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puleun -- 27 Mart 2023; 20:8:45 >
Benzer içerikler
- dershaneler yks sonucunu görebilir mi
- ayt ne zaman başlanmalı
- bilgisayar mühendisliği mi elektrik elektronik mühendisliği mi
- ingilizce tıp mı türkçe tıp mı
- itü yatay geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X