sıralamam 102bin gelir mi sakarya? ![]() |
endüstri gelir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
uplayayım
-
gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geldi bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun gardaşşşşş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ho
-
valla çok teşekkür ederim kaç gündür açıkta kalıcam diye içimi kemiriyodum önceki tercihlerim ceng ama onlar baya atıcak büyük ihtimal bu sene burası gelirse süper olacak
-
Öncelikle yök atlasın tercih sihirbazından bakmanı öneririm çünkü 2021 kontenjanları da yazıyor.
Aynı kontenjana rağmen 16 bin düşmüş yani 110 binlik yerin 102 binden aşağı düşme olasığı var bence.
Ayrıca ikinci öğretim ve ücretli yazıyor umarım buna dikkat etmişsindir sıkıntı çıkmasın boşuna.
-
umarım o kadar düşmez ya ikinci öğretimi mecbur yazdım diğeri tutmuyodu ücreti çok pahalı değildir umarım
-
Ücreti ne kadar onlara bak araştır sonra bakarsın gelip gelmeyeceğine. Eğer pahalıysa gelmemesi daha iyi tabiki de. Ucuzsa da gelirse gidersin. Belli olmaz belki o civarlarda kalır gelebilir. Bazen ilgi azalıyor bazen ilgi artıyor. Şans yani bilemeyiz.
(Sanırım ücret dönemlik 1000 tl felan ama ayrıntılı bakmadım sen bakarsın.)
-
evet 982 civarıymış ücret eğer bu tutmazsa büyük ihtimal açıkta kalıcam ama bi de son tercihim ısparta bilgisayar var o da gelmez büyük ihtimal
-
umarım gelir ya başka çarem yok pozitif basalım evrene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X