Şimdi Ara

Endüstri Mühendisliği ve mühendislikler hakkında genel bilgi almak isteyenler içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu uzmani abiler bilgilendirirse sevinirim.

İstanbul Ticaret Endustri (İtu diye kisalttim asagida)
    Koç Elektrik-Elektronik
    İstanbul Ticaret Elektrik-Elektronik

Yukariya 3 bolum yazdim. Tercih listemde bu 3unden biri olacak. Simdi arada Koç gorunuyor o varken digerlerini elestiriyo olabilirsiniz. Benim merak ettigim arada ucurum mu oldugu. Konu EE uzerine degil ama yine de buraya yazmak istedim. EE icin cok agir diyorlar fizigin babasini gorursun diyorlar. Lise fiziginden farkli bir fizik gorecegim bunu biliyorum ama 3 yıl Fizik olimpiyatindaydim yani sevmedigim bir bolum degil cok bilgiliyim demiyorum ama en azindan bunlarla basa cikilir mi merak ediyorum. Bir de İtunun %100 une girerken Kocun %25 ine girebiliyorum sizce bu sonrasinda kazandiracaklari icin deger mi bu konuda bilgilenmem benim icin cok onemli. İtu Endustri ingilizce degil o nedenle orasi konusunda biraz endiselerim var cunku bu meslekte saglam yabanci dil bir zorunluluk gibi gorunuyor o bolumden cikarsam nasil sikintilar yasarim bunlari da merak ediyorum. Endustriye rahat demissiniz digerlerine gore rahat evet ama Eede olene kadar mi calisiyorsunuz bir de Ee okursam uzmanlik Mba falan bunlar olmali mi olursa nasil olmali bilgilendirirseniz sevinirim. Daha soracaklarim var bu nedenle cevap geldikce yazmaya devam edecegim simdiden tesekkurler.

ek olarak Koc un burs yukseltme olaylari basari puanina gore oluyormus. Bu konuda kafama bisi takildi basari ne demek oluyor tam olarak o konuda bir sey bulamadim. %0 burslu birinin %100luklerin onune gecmesi mi basari olarak gorulup burs yukseltiliyor yoksa mesela %25 olan biri ilk 5te dereceyle girmis %100luk var sen onlarin arkasindan 6-7 falan olursan mi bu basari olarak gorulup burs yukseltiliyor? Yukseltmenin diploma puanina gore oldugunu duydum da bilgilendirirseniz sevinrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• littlebadgirl kullanıcısına yanıt
    istanbul ticaret endüstri nedir ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

istanbul ticaret universitesi endustri muhendisligi? bunu mu sormustun

• quote:

Orijinalden alıntı: littlebadgirl

quote:

ösym kataloğunda bulamadım da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: littlebadgirl

quote:

ösym kataloğunda bulamadım da

obaa bak beni simdi heycanlandirdin. 24 haziran kataloguna bakmistim dogrutercihden. yenisinde var mi kontrol edeyim

edit: varmis oyle bolum. %100 u 41k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlebadgirl -- 6 Temmuz 2013; 14:39:51 >
  • Aqueritas A kullanıcısına yanıt
    işletme müh nasıl diye sormuşmuydum?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.