Şimdi Ara

endüstri vs kimya müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bursa, sakarya, kocaeli, esogü endüstri müh vs gazi, ankara, gebze teknik kimya müh hangisini tercih edersiniz, kimyaya hep fizik içeriyor dediler fiziği çok çalışınca yapabilen biriyim çok zorlanır mıyım, endüstrinin şu anki durumu nedir

• Sakarya Kocaeli’de endüstri yerine Gazi Kimya müh yazardım.Endüstrinin daha iyi okullarda okunması gerek bence.Özellikle İstanbul içinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazi kimya tabi ki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstri Mühendisliği YTÜ İTÜ ODTÜ BOĞAZİÇİ gibi yerlerde okunur. Bunu YTÜ Mühendislik öğrencisi olarak söylüyorum. YTÜ Endüstri altı bir yerde işsiz kalman çok kolaylaşır.

Kimya Mühendisliği yaz

• VENOMTR V kullanıcısına yanıt

Sizce Özyeğin ya da Yeditepe'de Endüstri okunmaz mı hocam? yeğenim adına soruyorum.

• yvztr kullanıcısına yanıt

Yeditepe Endüstri mezunu tanıdıklarım var iyi yere gelenler.

Açıkçası bu okulu gereksiz zorbalayanları da anlayamıyorum. Çok sosyal bir 4-5 sene geçirir yiğeniniz, ortamlarından tutun da imkanlarına kadar iyi olduğunu düşünüyorum...

Özyeğini bilmiyorum

• VENOMTR V kullanıcısına yanıt

kimya müh ve makine müh dersleri çok benziyormuş ben çok fizik yapabilen biri değilim ama kimya sektörünü seviyorum yine de yazmalı mıyım

• Fizikten kasıt pek anlatıldığı gibi değil. Yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TopClass üniversiteler dışında endüstri mühendisliği okumak anlamlı değil. Kimya mühendisliği okuması zor olsa da; önü açık ve daha da önemlisi “gerçek anlamda” bir mühendislik. Kimya Mühendisliği’nin Kimya ile alakası yok, Makine Mühendisliği’nin kız kardeşi ya da Mühendisler için Kimya demek daha doğru bir tanım olur. İlginçtir, yurt dışında en itibarlı mühendislik bölümü “Kimya”dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 30 Temmuz 2024; 19:30:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.