Şimdi Ara

Endüstrimi insaatmı????Nedenleriyle....ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Endüstrimi insaatmı????Nedenleriyle....ANKET

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2016)
Giriş
  • İstanbul Kültür Üniversitesi ilk tercihim olucak %45-50 geliyor

Ama 2. Tercihimi fatih sultan Mehmet vakıf ünv mi yazsam gelme ihtimalı %80 insaat mühendisligi..

Yoksa halic ünv endüstri mühendisliğimi yazsam gelme ihtimalı %90 gibi duruyor

Endüstri insaat arasıda gidip geliyorum bilmiyorum napcagımı😔Yardım edin

VERDİGİNIZ OYUN NEDEN VERDİGİNİZİDE ACIKLARMISINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay342 -- 19 Temmuz 2016; 5:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ????????kimse bise bilmiyormuu

• arkan sağlamsa, kendi işimi bile yaparım diyosan inşaat..

iletişimin ve çevren genişse endüstri..
  • Amcalarım falan var harita mühendisi falan onların calısıgı sirketler var oralarda çalışabilirim kendi isim icin baya sermaye lazım olabilir ama zor..

Endüstri olarak bankada calısan müdür vs var öyle pekdr cevre yok

Ama insaat olursa kültür zor görünüyor fsmvü veya gelişim ünv olcak endüstri ise haliç beykent istanbul aydın ünv hepsi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay342

Amcalarım falan var harita mühendisi falan onların calısıgı sirketler var oralarda çalışabilirim kendi isim icin baya sermaye lazım olabilir ama zor..

Endüstri olarak bankada calısan müdür vs var öyle pekdr cevre yok

Ama insaat olursa kültür zor görünüyor fsmvü veya gelişim ünv olcak endüstri ise haliç beykent istanbul aydın ünv hepsi oluyor

yazdığın üni lerin arasında dağlar kadar fark yok takılma fazla, kendine uyanı yaz geç.. yine dayılarınla bi konuş onlar daha işin içindeler yorumlarını al..
  • Ne inşaata ne haritaya gel diyorlar Zor diyor iş hayatı falan ama zorunlusan yinede inşaat iyidir diyor. Baskasına sorsam insaat bitti endüstri yaz diyor bir baskası insaat herzaman iyidir ama 20 sene sonraları biter gibi falan filan cok kafam karısık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin hakkında soru
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne inşaata ne haritaya gel diyorlar Zor diyor iş hayatı falan ama zorunlusan yinede inşaat iyidir diyor. Baskasına sorsam insaat bitti endüstri yaz diyor bir baskası insaat herzaman iyidir ama 20 sene sonraları biter gibi falan filan cok kafam karısık

inşaat bitti mi türkiyenin para babaları bitirir mi inşaatı be

tabi bu noktada senin ön plana çıkman lazım aranan eleman olman için kendini geliştirmen lazım.. her iki bölüm içinde geçerli bu..

iyi düşün, ben kafanı karıştır miyim, uzmanı değilim bu işin, bilir kişileri bul onlarla sohbet et.. inşaat mühendisi forumda dolu, keza endüstri de var.. okuyan

• Çok inşaatcılarla sohbet ettim hepsi insaat iyidir dedi bazıları istisnalar insaat gelme dedi endüstri okuyan calısamlarla konustum bazıları insaata git bazılara ikisinede gelme bazılarıda endüstri daha iyi dedi yani cok karısık konustukca kafam daha karısıyor

Yarın tercih günleri var oralara gidicem orda varmıdır endüstri insaat mühendisi öğrencileri onlarla sohbet edim yüz yüze

• Anket eklendi
  • quote:

Çok inşaatcılarla sohbet ettim hepsi insaat iyidir dedi bazıları istisnalar insaat gelme dedi endüstri okuyan calısamlarla konustum bazıları insaata git bazılara ikisinede gelme bazılarıda endüstri daha iyi dedi yani cok karısık konustukca kafam daha karısıyor

Yarın tercih günleri var oralara gidicem orda varmıdır endüstri insaat mühendisi öğrencileri onlarla sohbet edim yüz yüze

Fikrim yok.. okulu ara ogren derim..

• Tamam

• tuncay342 T kullanıcısına yanıt
    Geleceğini düşünüyorsan ki düşünyorsun haliç yazma karışık haliç.
  • Düzeldi diyorlar ama yönetim degisecekmiş

• Hocam insaat ilk tercihim olcak zaten ama maas skalası az geldi yani okadar emek gelistirmek yüksek lisans dil vs yapan memurlar. Net sitesinde 2000 alıyom projeciyim diyor 5 sene tecrüneli santiyede calıssam 5-6 alırım diyor ama santiye yemez falan diyor okadar zormu yani 2 haftada 1 gün tatil falan okadar abartılımı ya

• İstanbul dısında calısmayi düsünmüyorum ya. Endüstri önü kapali diyorsunuz neye dayanarak yani insaat calısma ortamı santiyede iyi para var desenızde cok zor diyorlar dogrumu tatil sosyal olanak falan

• Hayırlısı olsun hakkınızda hocam ama acıkcası santiye ortamı pek sevmiyorum böyle masa basi biraz daha iyi geliyor endüstri siserse insaat neden şişmesin binalar falan bittimi cok mezun vere vere elbet tıkanmıcakmı

• Kalbimde insaat var ama insaat okuyup ardından calısmak bir gidermi ikisi yani özel düsünüyorumda insaat biraz yüksek

• İngilizce öğrenirim almanca cok az bilirim onun dısında baska dil olmaz malesef

• Verdiniz abi cok teşekkür ederim size..

Yalnız bir sorumu heralde görmediniz hem insaat mühendisligi okusam hemde biryerde iş olarak part time çalışabilirmiyim haftasonu falan

Endüstri de olur dediler kolau diye ama insaat zorlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay342 -- 20 Temmuz 2016; 0:35:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.