Şimdi Ara

İYTE Mİ GTÜ MÜ [ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

İYTE Mİ GTÜ MÜ [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2024)
Giriş
  • BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN BU İKİSİ GARANTİ GELİYOR EĞER ÖNDEKİLER TUTMAZSA BUNLARDAN BİRİNE GİDİCEM
    GENEL OLARAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIYASLAMA HAKKINDA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• HANGİSİNİ NEDEN SEÇTİĞİNİZİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

• Up

• Up

• Up

• gtüdeyim . ama tekrar ikisi arasında kalsam iyte yazarım sanırsam izmir daha yaşanılası bir şehir . tek baktığım faktör bu olurdu. şehir faktörünü çıkarırsakta gtüde daha güzel bir çevre bulabilirsin ama gtüde daha doğrusu gebzede hayat iğrenç.ulaşım 1 ocak 2019a kadar rezalet olcak . bazen sırf ya şimdi 30 dakka sürer en az 2 km yol gitmek diyip sıkılacaksın . bana sorarsan iyte de sakin bir hayatı tercih ederim şu an . ama akademik olarak gtü daha iyi. araştırma üniversitesi ve bilişim vadisi tübitak aselsan hepsi ile doğal bağları var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ vs İTÜ Eşit mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ocakta ne olacak ulaşım sorunu kökten hallolacak mı acaba

• Gtü de sakinlik konusunda sıkıntı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: eneScofield

Gtü de sakinlik konusunda sıkıntı nedir
    üniversite sakin . gebze ama sakin bir ortam değil kargaşa hakim . Yurtta kalırsan mesela hayatının en depresif günlerine hazır ol yurda girdikten sonra çıkmak istesen otobüsün 30 dakikada bir olması ve tüm şehri dolaşıp okul yakınlarına ortalama 40 dakika ile 1 saat arasında gitmesi seni bezdirecektir. servis kullanıyorsan diyelim onunda saatleri var bazen 2 saatte 1 oluyor 16 18 arası yok mesela kaçırdıysan otobüs ... 1 saat ... sıkıcı şeyler .
  • Teşekkür ederim yorumların için

• Gtude ikinci ogretimlerde mi aynı fakültede ders görüyor başka bir yerde mi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summertimesadnes

Gtude ikinci ogretimlerde mi aynı fakültede ders görüyor başka bir yerde mi hocam
    gtüde hiç bir bölümün 2.öğretimi yok . sadece 1.öğretim . tercih kılavuzu dışındaki kaynaklara itibar etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summertimesadnes

Gtude ikinci ogretimlerde mi aynı fakültede ders görüyor başka bir yerde mi hocam
    İkinci öğretimde lisans bölümü yok galiba.
  • gebze teknik konum itibari ile teknolojiye daha yakın ve bir araştırma üniversitesi ayrıca bu sene %100 ingilizce oldu, iyte de güzel ama oradan çıkınca iş imkanı ile gebzeden mezun olabilirsen iş imkanı arasında %50 fark var bence
  • İYTELİ olarak : Gebze bu sene %100 inge geçmişse iki okulu da terazide tartmak lazım dikkatlice. Mezun olduğunda iki okul da tahminen 15-20K olacak. ( Tahminim bu sene İYTE 30 veya 33'ten, Gebze 37-38 veya 40-41'den kapatır sistem değişlikliği yüzünden. İki okul da 25-26'ya kadar aynı ivme ile yükselir ondan sonra ivme azalır çünkü o bölgeden sonra dişli rakipler var.

İYTE'nin Teknoloji Üssü çok önemli bir avantaj ama Gebze de İstanbul'a ve Kocaeli'ye yakın. Ayrıca rekötrü Aselsan başkanı. Devlet şirketleri ile bağ olarak GTÜ daha iyi.

Ek olarak İYTE de araştırma ünisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 8 Ağustos 2018; 23:28:50 >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Terazi dengede kaldı hocam başka bilginiz var mı
    Denge bozulmazsa kafayı yicem karar veremiyorum kaç gündür

• Iyte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Rektörü Aselsan başkanlığına terfi ettiği için geçen aylarda rektör değişti.
  • Hocam ben iyte diyorum eğitim olarak ikiside iyidir fakat izmirde okumak ayrıdır. 4 yıldan bahsediyoruz. Gebze sıkıcı gelebilir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.