Şimdi Ara

Endustriye gitmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uni. Okumak istemiyorum direk liseyi bitirip bi ise girmek istiyorum sizce meslek lisesine hlgidip calisip iyi bi bolume gidersem uni. Okumadan bi ise girebilirmiyim teogdan 250-320 felan alirim kapastem boyle yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun bir bölüm seçip, kendini geliştirirsen olabilir. ama meslek seçimini iyi yapmalısın. çünkü, sevmeden meslek derslerinden başarılı olamazsın. seçimini yapmak için önce kendine bakmalısın. ilgi alanların ve başarılı derslerin, meslek seçiminde büyük rol oynar.
  • Üni hayalin yoksa direk mesleğe git. Çünkü normal bir liseye gidersen fabrikaya girmek istediğinde hiçbir bilgin yeteneğin olmadığı için 2. plana atarlar. Meslek okursan bu adamın bilgisi vardır der alırlar. Bölüm seçimine gelirsek iyice kapsamlı bir araştırma yapmanı tavsiye ederim, iş olanağı fazla olan, parası iyi olan, rahat olan vs. Elektrik - Elektronik öneririm sana çünki temiz meslekdir biraz kafa yorarsın işi kaparsın rahatlarsın. Makine felan gibi yağın pisin kirin içinde çalışmazsın. Ve aranan eleman olursun. Bildiğin gibi artık herşey elektronik. Ama bu yaştan daha neden üni okumak istemiyorsun anlamış değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.