Şimdi Ara

Bogaziçi matematik mi itü ME mi ytu Ceng mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkdaşlar sıralama olarak 13k yım çok kararsız kaldım aslında matematiğe aşık ve seven bi insanım sadece ve kararım galiba boğazici matematik olcak ama beynimi kurcalayan itü makine ve Ytü Ceng var çok kararsızım 3 de istedim bölümlerde bi destek atsanız şu kardeşinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombhasbeenplanted191 -- 8 Eylül 2020; 22:4:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik yaz kanka Tübitak bursu felanda alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Evet benim gönlüm onda sadece burs için değil gerçekten platonik seviyede matematiği çok seven bi insanım ama diğerleride çok cazip geldi

• Up

• ytü gelmez muhtemelen. Ben olsam itü me seçerdim. Türkiye'de temel bilim okunmaz.
  • Cidden dediğiniz gibi matematiğe aşıksanız ve her şeyi detaylıca öğrenirim diyorsanız matematik yazın ama sırf Boğaziçi etiketi ve burs için yazacaksanız çok pişman olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediginde haklısın ama temel bilimler okuyup iyi paralar alan insanlar biliyorum benim hayalim yurt dışı zaten bide bir anda bu bilgisiyar mühendisliğine ne oldu neden bu kadar trend oldu anlamadım zaten şuanlik listem galiba boğazici mat
    Itü makine
    Ytü bilgisiyar

• Helbram kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle bu etmenler için değil dedim gibi matematiği çok seviyorum 3 senedir hedefim buraydı sonunda tutucak gibi

• boğaziçi matematik

• Makine inşaat devri bitti yazicaksan YTÜ ceng veya Boğaziçi matematik yazıp yazılıma kayan çok oluyor oda bı seçenek

• hakan.ytü H kullanıcısına yanıt
    Makine bence itü gibi bir universite mezunu için hala bitmez makine bitti dandik bi unıversitede içinidr ve orada okurasan işsizindir ama itü mezunu adam en kötü savunma sanayisinde iş bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombhasbeenplanted191 -- 31 Temmuz 2020; 13:41:53 >
  • mat ne alaka hocam hani fiziği seviyorum boun fizik mi itü makine mi falan desen neyse, bence kendini iyi bir dinle tekrardan neleri sevdiğini ve ne yapmak istediğini vs.
  • Bombhasbeenplanted191 B kullanıcısına yanıt
    Hocam savunma sanayi de çalışanları LinkedIn açıp bakarsanız daha çok yazılım kısmından geldiklerini görürsünüz. Ayrıca bı makine mühendisliği ders programı ile bilgisayar mühendisliği ders programı bakabilirseniz birbirleri arasında oldukca fark var şuan devir yazılım o yöne yönelmek daha mantıklı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.ytü -- 31 Temmuz 2020; 14:45:55 >
  • Boğaziçi matematik güzel bölüm ama çok zor diyorlar. Seviyor olabilirsin ama lise matematiği ile alakası yok. Eğer diyosan sadece matematiğe çalışmayı, mattan soru çözmeyi değil aynı zamanda araştırmayı ve kanıtlamayı da seviyorum o zaman yazabilirsin bence. Yazılım, ekonomi bir çok alana yönelebilirsin. Bir de boun etiketi önemli çoğu kişi için türkiyede maalesef. Ama bu demek değil ki sırf boun diye iyi iş bulacaksın. Seviyorsan ve iyi çalışacağına inanıyorsan yaz derim hocam. Sonuçta diğer mesleklerin de garantisi yok.
    Sevdiğin yerde daha çok başarılı olursun bence. Ama yazılıma yönelmek istiyorsan ceng seçmen işini kolaylaştırır.
  • Bombhasbeenplanted191 B kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok artık itü makineyi bitirdim savunma sanayide işim hazır. Girmen için çok çaba sarfetmen lazım ve savunma sanayiye daha çok bilgisayar mühendisi alıyorlar.

• boğaziçi matematikte okuyorum, soruların varsa bana sorabilirsin.
  • Boun mat iyidir ya hem etiket hem burs hem sevdiğin bölümmüş yolunu bulursun bir şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.