Şimdi Ara

Energy management ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z510 daki energy management da pili %55-60 a sabitle seçeneği vardı o yüzdeye gelince notebook prize bağlıda olsa pilden kesiyordu koruma amaçlı olarak.
    Yalnız bu y510p (gtx755m modeli) enery managementında ise öyle bir seçenek yok eskisini kullanma şansımız varmı acaba bilen varmı yada bunun bir ayarında yine o seçenek varmı ?
    Bundaki aynen bu şekilde görünüyor:http://prntscr.com/2f3siv
    z510 daki menü böyle idi :http://prntscr.com/2f3sql

Energy management ? Energy management ?

Soldaki y510p de olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adocat -- 30 Aralık 2013; 13:35:52 >

• en iyi pil ömrü yazana tıkla % 60 dolar bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RÜZGARBİRLİĞİ -- 30 Aralık 2013; 16:44:31 >
  • bende z510 kullanıyorum ayarlar sabit kalmıyormu o programda kapanıp açıldıgında sıfırlanıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: RÜZGARBİRLİĞİ

en iyi pil ömrü yazana tıkla % 60 dolar bırakır

Aynen dediğiniz gibiymiş hocam teşekkür ederim.
  • bu şey resmen Dell pill ölçerin çakması

dell de pill ölçer var ''pil sarjını devre dışı bırak özelliği var '' (başka markada görmedim varsa söyleyin)

şimdi yeni lenovo aldım y510 bundada saçmasapan bir dünya menü var, ama dell' deki gibi orijinal bir özellik yok.

kısacası o pil her türlü 2-3 yıla çöp oluyor dert etmeyin.
  • Şuan pil %60 prize takılı şarj olmuyor diyor.Direk şarj aletinden çalışıyor şuan dell de var diye benzerini yapınca işe yaramaz olacagını sanmıyorum senin gibi düşünmüyorum arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx01

bende z510 kullanıyorum ayarlar sabit kalmıyormu o programda kapanıp açıldıgında sıfırlanıyor bende

y510p de sabit kalıyor ayar hocam z de nasıl bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.