Şimdi Ara

..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
19.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayin arkadaşlar cf 70 lere spike takılıyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar energy cb20 leri bu aparat ile tavana asabilirmiyim. Kaba dururmu. Öneriniz ne olur..

http://www.antenci.net/Dizayn-Universal-Projeksiyon-Tavan-Aski-Aparati-Full-Hareketli,PR-1293.html
  • Spike hiç denememiştim ama merak etmiştim anca bir ayak sökülünce anlaşılır ama m6-m8 bir spike ile uyumludur diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar lar sonunda epeydir düşündüğüm spike olayına giriştim. Ayakları ve spike ları özel yaptırıyorum. Ayaklar yapıldı ve fırın boyaya verecegim. Daha sonra spike lar yapılacak. Üzerlerine kapakta ve altlara destek yapılacak. Yanlız bir şeye karar veremedim. Cf70 ler eğik mi olsun yoksa düzmü. Arka Spike ları ona göre kısa yaptıracağım için kararsızım. Eğik sanki çok daha güzel gibi ama bu seferde sese etki edermi. Düz ve eğik resimleri koydum..

..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 7 Nisan 2018; 15:17:58 >

• Duz dursun, tweeter tavana bakicak nerdeyse, kulak hizasi oneriliyor genellikle tweeter icin

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Hoparlör biraz nefes alsın arka duvara yapıştırma bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hoparlör biraz nefes alsın arka duvara yapıştırma bence
    Düz koyduğum zaman duvar ile mesafe 18cm gibi. Ama acılı olunca en üst 11cm e kadar düşüyor ve aşağıya kadar mesafe artıyor.

En ideali nedir mesafenin. Ona göre öne çekebilirim. Pozisyon olarak sizin tavsiyeniz nedir. Düz yada açılı..

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

Duz dursun, tweeter tavana bakicak nerdeyse, kulak hizasi oneriliyor genellikle tweeter icin
    Görüntü için performans tan ödün veremem. Tavsiyeniz teşekkür ederim..

O zaman center oturma pozisyonuma göre çok aşağıda kalıyor. Onada ayak düşünüyordum. Onu açılı yapıp önünü biraz kaldırsam yanlış olmaz o zaman değilmi..
    Resim düz ama ters yüklüyor neden anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 8 Nisan 2018; 9:41:24 >

• bence normal duruyor televizyon ile aynı hizada olacak hali yok, önden spike veya türevi bi ürün ile yukarı doğru eğim verilebilir, ben de eski centerımda aynısını yapmıştım çok da başarılı olmuştu ama şuan def centerda yapamıyorum fazla iri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

O zaman center oturma pozisyonuma göre çok aşağıda kalıyor. Onada ayak düşünüyordum. Onu açılı yapıp önünü biraz kaldırsam yanlış olmaz o zaman değilmi..

Alıntıları Göster
    Aynen bnm center da kulak hizasina acili sekilde duruyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Selamunaleykum

Bence altına yuvarlak lastik bir ya da iki top koyun. Bende o şekilde su an.

•  ..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group

• Frontlar için yorumunuz ne olur. Düz veya eğimli. Fotolara bakarak ..

• quote:

Frontlar için yorumunuz ne olur. Düz veya eğimli. Fotolara bakarak ..
    Düz ve Altuğ beyin dediği gibi duvardan uzakta olsa daha iyi bence. Bir de oturma pozisyonunuzun merkez olduğunu varsayarsak, merkeze doğru hafif açı verebilirsiniz.

• Merkezde değilde biraz daha sağ tarafa doğru oturuyorum. Düşündüm ama pek iyi durmadı. Yerde dar gibi.

Resim oturduğum konum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 9 Nisan 2018; 11:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Düz ve Altuğ beyin dediği gibi duvardan uzakta olsa daha iyi bence. Bir de oturma pozisyonunuzun merkez olduğunu varsayarsak, merkeze doğru hafif açı verebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam sizde hoparlorlerin onune birsey koymasaniz daha iyi, hop ile oturdugunuz yer arasinda engel teskil edicek birsey istenmeyen bir durum olarak yorumlaniyor genellikle,

Oturdunuz yere acilandirma genellikle onerilir

• Ah imkan olsa .

Salonda olunca mecbur. Gerçi sürücülere pek denk gelmiyor da olmasa daha iyi tabi

• İdareten bugün lük bişeyler koydum center altına.. Çokta güzel durdu..

• quote:

Frontlar için yorumunuz ne olur. Düz veya eğimli. Fotolara bakarak ..
    Frontlar çok düz bakıyor bana soracak olursanız ,çünkü zaten tv setinden ötürü tv ile arasındaki mesafe çok uzak, bu sebepten frontlara içe doğru eğim vermek şart diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doubtful1

Frontlar çok düz bakıyor bana soracak olursanız ,çünkü zaten tv setinden ötürü tv ile arasındaki mesafe çok uzak, bu sebepten frontlara içe doğru eğim vermek şart diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Çok denedim ama kenar larda boş yer yok ve çok kötü duruyor .

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.