Bildirim
..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
maliyet olarak ne kadara çıktı hocam ayıptır sorması. -
Boya, CNC torna ve CNC lazer işlerini müşterilerime ücretsiz yaptırdığım için sadece malzeme parası verdim desem yeridir. 5 takım yaptım. Sadece malzemesi 100tl civarı tuttu hepsi. Ama işin içine işçilik parası girse tahminimce hepsi 750-1000 tl yi bile bulabilir. Takımı 150-200 TL civarı olabilir belki bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KcRasco
maliyet olarak ne kadara çıktı hocam ayıptır sorması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yıllar önce açtığım energy speakers konusu hala devam ediyor,çok mutluyum:)))) -
Teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: nickelx
Yıllar önce açtığım energy speakers konusu hala devam ediyor,çok mutluyum:))))
Keşke daha aktif olsa ama işte tr de satılan ürün değil..
Bir zamanlar satıldığında alan bildi öğrendi ama şimdi yok işte.. Hatta satan bayide maalesef yok artık.. En büyük sıkıntı distribütörünün Almanya üzerinden ürünleri çekmesi sipariş geçmesi idi yürümedi zaten.. Yazık oldu ..
Iyi de bu marka artik bitti gibi bir sey yeni urunu yok olanlari da hala uretiyorlar mi mechul.quote:
Orijinalden alıntı: Delerıum
Bir zamanlar satıldığında alan bildi öğrendi ama şimdi yok işte.. Hatta satan bayide maalesef yok artık.. En büyük sıkıntı distribütörünün Almanya üzerinden ürünleri çekmesi sipariş geçmesi idi yürümedi zaten.. Yazık oldu ..
-
+1 definitive bosuna subwooferli center uretmiyor
Şu an ki hali çok daha önde. Ne kadar mesafe olmalı duvar ile cc10 un portun.
İkinci olarak şunu sormak istiyorum. Avr de crossover ayarlarında center spec 60hz. Bende 60 yaptım. Diğer hop leride bu şekilde spec teki Hz değerine göre ayarladım. Bu doğrumu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Haziran 2018; 9:30:46 >
HOcam ben 80 ayarliyorum xover i, spec vs bakmiyorum, onemli olan -3db deki dogru degeri, firmalar genellikle biraz dusuk frekans ayari veriyor, bir cok incelemede soundandvision da gorebilirsiniz, spec degerin biraz uzerinde ayarlamak daha iyi olacaktir kanimca
Mesafe olarakta manual de yaziyordu 30 veya 50cm diye kalmis aklimda
Avr nin large olarak tanımladıklarıda mı öyle olacak. Mesela cf70 leri 40hz yapmış..quote:
Orijinalden alıntı: hozes
HOcam ben 80 ayarliyorum xover i, spec vs bakmiyorum, onemli olan -3db deki dogru degeri, firmalar genellikle biraz dusuk frekans ayari veriyor, bir cok incelemede soundandvision da gorebilirsiniz, spec degerin biraz uzerinde ayarlamak daha iyi olacaktir kanimca
Mesafe olarakta manual de yaziyordu 30 veya 50cm diye kalmis aklimda
Hocam ben bunu cok soyledim, nasil biliyosaniz oyle yapin, burda bir iki kisi var onun lafini dinliyorsunuz hep, audessy kendi sitesini okuyun, avsforum avforums whathifi vs vs okuyun kendiniz karar verin.
Selamlar.
Arkadaşlar CF-30 ların 2.el değeri nekadardır.? -
1300-1500 civarı dır bencequote:
Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU
Selamlar.
Arkadaşlar CF-30 ların 2.el değeri nekadardır.? -
Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: hozes
1300-1500 civarı dır bence
Alıntıları Göster
İkinci el satış sitelerinde fiyat bilgisi bulamadım.
Bir arkadaşımda var rica etti satabilirmiyiz diye.
Müsade varsa burdan da ilan edeiyim.
Satılık ENERGY CF-30 Tower Speaker
Hoparlörler kozmetik olarak 10/10 bilginize.
ENERGY CF-30 özellikleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 19 Haziran 2018; 14:45:57 >
-
Eskiden kadıköyde toppop audio satardı,ama onlarda sektör değiştirdi malesef. -
Zaten Forum Audio sadece o bayisine veriyordu markayı. Remzi beyle konuştuğumda o istiyor (Sinan bey) satışı da ona ait diyordu. Veritas neden getirmediğini sorduğumda Reference Connoisseur da da o dönem 50'li modellerden bir iki ürün kalmıştı. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X