Şimdi Ara

..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
19.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Energy artık Türkiye ye gelmiyor. Alan ise aldı. Kenara çekildi. Kenara çekilmesi genel bir özellik biliyorum. Seti bozduktan sonra elimde sadece cc 5 center kaldı. Yarın birgün yeniden energy set kurmak istesem kuramam. Micro setler var sarı sitede ve genelde takım olarak bulunmuyorlar.
    Energy kullananlar uzun kullanım tecrübelerini paylaşırsa ölü forum belki biraz canlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odeysus

Energy artık Türkiye ye gelmiyor. Alan ise aldı. Kenara çekildi. Kenara çekilmesi genel bir özellik biliyorum. Seti bozduktan sonra elimde sadece cc 5 center kaldı. Yarın birgün yeniden energy set kurmak istesem kuramam. Micro setler var sarı sitede ve genelde takım olarak bulunmuyorlar.
    Energy kullananlar uzun kullanım tecrübelerini paylaşırsa ölü forum belki biraz canlanır.
    Energy Türkiye’ye gelmemekten ziyade 2014’ten beri üretimi durdurmuş vaziyette Klipsch tarafından.

Klipsch sonrası Energyler ile öncesi arasında da kalite farkı var cb20 vs Klipsch sonrası ile öncesindeki connoseuir serisi daha beğenilen, orjinal Kanada üretimi ve daha başarılılar.

Sarı sitedeki ilanlarda mataf birşeymiş gibi Klipsch olması öne çıkarılıyor ama esas Energy Audio Product International’ın üretimi olan yani API’nin üretimi olanlardı. 2005 yılına kadar olanlardan bulabilirseniz özellikle kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 8 Ağustos 2021; 16:0:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Verdiğiniz faydalı bilgileri not aldım. Teşekkür ederim.

• Selamlar,

Iki gozumun ciceceklerini satiyorum, bilginize.

..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Group
     ..ENERGY SPEAKERS KANADA ...Klipsch Groupsahibinden.com
    Energy Connoisseur Series CF-70 Tower Speaker (Çift) - İkinci El Energy Kule Tipi hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 953571704
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-energy-connoisseur-series-cf-70-tower-speaker-cift-953571704/detay
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt

Efsane marka efsane ses.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.