Bildirim
enerji santrallarında çalışmak için...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
özellerde cv'in kuvvetliyse kamuda kpss puanın kuvvetliyse çalışırsın. Sanırım açıklayıcı olmuştur.Haa bide özeller santral tecrübesi ister,daha önce santralde çalıştınmı hiç? işletme,bakım farketmez...
quote:
Orjinalden alıntı: h_orion
herkese merhaba.
Ülkemizde enerji üretim santrallarında (HES,RES,TES)
mühendis olarak çalışmak için kpss' puanı mı şart koşuluyor?
Ve özel-kamu ayrımı varmı?
-
cevabın için teşekkürler.
KPSS gerekmeyebiliyor yani. -
özel şirketlerin kpss'ye bağlı olduklarını zannetmiyorum. ama özel veya kamu olsun santrallerde çalışmak için önce yüksek gerilim konusunda kurs almaları gerekecektir. elektrik mühendisliğinde bu sorun olmaz, ama elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyorsan veya mezun olduysan sorun yaratabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 16 Temmuz 2008; 2:01:58 > -
Hocam o işte ekad belgesi soma termikte kursu var veriyolar orda ama en son 2,5 milyar falandı.Şimdi ne kadardır bilmiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: farukaan
Hocam o işte ekad belgesi soma termikte kursu var veriyolar orda ama en son 2,5 milyar falandı.Şimdi ne kadardır bilmiyorum.
iyi o zaman.Benim kursa ihtiyacım yok.
Sadece askerliğimi aradan çıkarmam yeterli.Tabi kpss'ye de girmem gerek.
Uzun iş doğrusu.... -
İyide kpss geçtiki,birdaha kimbilir ne zaman olur,hem yanlış anlamada git piyasada çalış santral ağırdır,3 kuruş fazla veririler ama sömürürler adamı...
quote:
Orjinalden alıntı: h_orion
quote:
Hocam o işte ekad belgesi soma termikte kursu var veriyolar orda ama en son 2,5 milyar falandı.Şimdi ne kadardır bilmiyorum.
iyi o zaman.Benim kursa ihtiyacım yok.
Sadece askerliğimi aradan çıkarmam yeterli.Tabi kpss'ye de girmem gerek.
Uzun iş doğrusu....
-
Özelde manevra yapacak kişide belge şart ama belgesizde çalışan var.İşletme ve bakım için belge bir işe yaramaz.İşe girişte belge olması avantaj olur. -
Hocam geçen sene beni bi firma çağırdı sana ekad çıkaralım dedi, ama 3 senelik sözleşme koydu önüme,piyasa çakal dolu dikkat et bunlara.eğer imzalasaydım resmen 3 sene kölesi olcaktım adamların... -
quote:
Hocam geçen sene beni bi firma çağırdı sana ekad çıkaralım dedi, ama 3 senelik sözleşme koydu önüme,piyasa çakal dolu dikkat et bunlara.eğer imzalasaydım resmen 3 sene kölesi olcaktım adamların...
tabii sözleşme yapmadan da bu konuda iş bulman da biraz zor -
Yok ben yıllarca çalıştım,yüksek gerilimde.Belgem hiç olmadı,Primer-sekonder farketmez,hepsini yaptık zamanında...ama işte hep geziyosun evinden uzak ayrısın zor oluyo,şimdi bıraktım artık yg yi.Telefon santralinde yatışa geçtim artıkSonuçta oda santral,buda santral -
üstad ben şunu sorucam:
diyelimki özel/devlete ait farketmez,bi enerji üretim santralında işe başladık.
1-orada ne iş(ler)den sorumlu oluyoruz,ne yapıyoruz.
2-Yerimiz sabitmi (mesela atıyorum Akallar HES olsun)? Sürekli bu sahadamı çalışıyoruz yoksa gezicimi?
3-Çalışma ağırmı?
4-İşin sonunda belli sene sonra mesleki kazançımız ne olur? Yani mesela başka bi şirkette işe başlama durumunda HES referansı 'VAAAAAAAYBEEEEAA' gibisinden bir avantaj sağlarmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X