Şimdi Ara

^^ENERMAX YENİ PSU'LARI PLATİMAX SERİSİNİ TANITTI^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın Önde gelen Power Supply ve Pc Component üreticsi Enermax 31 mayıs-4 haziran tarihleri arasında TAIPEI de düzenlenen Computex 2011 fuarında yeni güç kaynakları platimax serisini lanse etti. 80+ gold sertifikalı MAXREVO sersinden sonra 80+ platinium serisi platimax psu larını lanse eden ve çok yakında satışa sunacak olan enermax dünyada son zamanlarda güç kaynaklarında diğer firmaların inanılmaz atağına karşılık vererek adeta gövde gösterisi yaptı.Enermax tasarım ekibi 80 Plus Gold PSU'lar olan maxrevo serisinde geçen yıl cömert bir şekilde altın krom bileşen kullanmıştı.Bu yılda 80+ platinium psularını lanse ederek yine çok kaliteli malzeme ve bileşenler kullandığı görülüyor. platimax serisini çok yollu 3 yada daha çok gpu kullanımı için hazırlayan enermax 600W çıkış seviyesi 900 w ve 1200 w gibi üst seviye güç kaynağı üretti.Platimax 900W ünitesine sabit olan ATX, EPS vb gibi bazı temel kablolar ile, yarı modüler iken, 1200W tamamen modüler olarak üretti. 1200 watt modeli ile böylelikle hem maksimum güç ve maksimum hava akışı için kasalarda ideal bir performans yakalamyıda hedefledi. 14 cm sessiz fan kullanan güç kaynakları hakkıda henüz detaylı güç bilgisi ve fiyat bilgisi bulunmuyor.ilerleyen zamanlarda fiyat ve tam bilgi göreceğimizi umut ediyorum.

MAX REVO SERİSİ 80+GOLD

PLATİMAX SERİSİ 80+ PLATINIUM

PLATİMAX SERİSİ 4'LU GPU TEST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 2 Haziran 2011; 13:42:54 >

• Psu lar uzel duruyor. Zaten yapan firma en iyilerden kotu is cikarmalari zor gibi.

Ama benim asil hosuma giden en son resomdeki kasa oldu modeli nedir bilen var mi?
  • Daha önceki Enermax fiyatlarını dikkate alırsak Türkiye fiyatları dudak uçuklatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Psu lar uzel duruyor. Zaten yapan firma en iyilerden kotu is cikarmalari zor gibi.

Ama benim asil hosuma giden en son resomdeki kasa oldu modeli nedir bilen var mi?

Kendi ürettiği bir kasa yanılmıyorsam SpineRex ECA5010 Serisinden
  • kendi kasası sanırım ama SpineRex ECA5010 Series kasaya pek benzemiyor sanırım buda yeni kasası ama detaylı resim yok

kasa benim için faso fiso corsair obsidian800d kullanan biri bu kasaya bakmaz ama psu ya bitilebilir olsada alsak
    quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Psu lar uzel duruyor. Zaten yapan firma en iyilerden kotu is cikarmalari zor gibi.

Kendi ürettiği bir kasa yanılmıyorsam SpineRex ECA5010 Serisinden

• Ben 1500w platinium bekliyorum enermaxtan
  • 1500w çok fazla olur zaten yeterince verimli güç kaynağı 1200 watt hayli hayli yeter bence

quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

Ben 1500w platinium bekliyorum enermaxtan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSP EP Serisi Ups Hakkında???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 1500w platinium bekliyorum enermaxtan

1500W psu u ne yapacaksınız?
    850W psu sli yapan için yeterli 3. veya 4. ekran kartı takıyorsanız 1200W yeterli 1500W ile elk. kurumuna ortakmı olacaksınız?
  • Ne bilim xigmatek 1450w platinium yapınca
  • quote:

Ne bilim xigmatek 1450w platinium yapınca

çok yakında evlerimize elektrik santrali kurarız bu gidişle......
  • Resimdeki gibi çift CPU'lu ve dört ekran kartlı sistem kuracaksan 1200-1500'lük ürün alında ikili kullanım için 850'lik yeterlidir.
  • 4 lü 3lü hatta 2 li sli + crossfire bence çok gereksiz işler

quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Resimdeki gibi çift CPU'lu ve dört ekran kartlı sistem kuracaksan 1200-1500'lük ürün alında ikili kullanım için 850'lik yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

4 lü 3lü hatta 2 li sli + crossfire bence çok gereksiz işler

Hastalıklı olanlar için normal
  • Resimdeki canavar kasayı çıkaramadım. Modelini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsalonarici -- 3 Haziran 2011; 16:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalonarici

Resimdeki canavar kasayı çıkaramadım. Modelini bilen var mı?

5.25 yuvalarına dikkat etmesem Xigmatek Elysium diyecektim nerdeyse. Bende merak ettim şimdi.
  • Enermax a aittir başka marka niye kullansınlar
  • İşte güç kaynağı budur. Enermax'ın üstüne tanımıyorum güç kaynağı konusunda.

Buralara gelsede alabilsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalonarici

Resimdeki canavar kasayı çıkaramadım. Modelini bilen var mı?

Yandaki etiket de kasa adı olarak enermax yazıyor ama model adını tam okuyamadım sanırım yeni modeli, resmi sitesinde de o kasa yok Bende HAF X kasa var ama bu kasa bayağı hoşuma gitti önlü arkalı fan ve eksoz fanları güzelmiş
  • Arkadaşlar, kasanın modeli sanırım "Fulmo" olarak geçiyor. Google amcaya Enermax Computex 2011 diye sorarsanız daha fazla fotoğraf görebilirsiniz.
    http://gallery.guru3d.com/gallery/Tradeshows/2011/Computex/enermax/index.html#IMG_0643.JPG

• Kasalarda tip yok, ayrıca evin içinde ne yapacağım o kadar büyük kasayı.Corsair 600T den sonra gerisi boş, illede fulltower dersen 800T.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.