Şimdi Ara

Enes Batur Lamborghini videosundan kaç para kazandı?? (SS'li İfşa) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
12.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya 1.4 milyondur o 140 bin olsa duramaz kapatırdı siteyi kazanamıyorum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi o yalanda ama günlük 1k ($) net kazanıyor
  • Ben bu çocuğun konuşmasını sevmiyorum izlemiyorum o yüzden ama sizi neden geriyor anlamıyorum. Yapabiliyorsan sen de yap kardeşim. Adam sonuçta emek harcıyor video yapıyor gecesini gündüzüne katıyor. Sana ne yani ne kazanıyorsa kazanıyor.

• hasanakcakil kullanıcısına yanıt
    Valla dostum haklısında o kadar para kazansam benimde umrumda olmaz saygınlık falan

• O rakam doğru değil onu bi söylüyim baştan

Social Blade falan kimin ne kadar kazandığını göstermez bu etkene ülkeye göre reklam, Adblock kullananlar gibi bir çok şey dahil.

Bir türk youtuber aynı aboneye sahip amerikalı bir youtuberın çeyreğini kazanamaz. Çünkü adamların $ değerli ve reklam olarak iyi para alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Nisan 2017; 14:34:21 >
  • Dikkat SS ler asus rog içerir :)

• o kimla ?
  • Bizim jacop 250lira zor kazaniyo yaziklar olsun

• bütün o maymunluklarla sponsorlar sayesinde ekmeğini çıkarıyor ama diksiyonu harbiden çok kötü bin abonesi olup gayet iyi diksiyona sahip adamlar var ters orantı işliyor sanırım
  • Gerçekmi diye açtım bende izledim hit kazandırdım çok pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsense zaten çok para vermiyor. Youtube sayesinde sponsorlardan gelenler ve ürün reklamlarından çok kazanıyorlar.

• İki değer arası ortalama 5k kazanmıştır.

http://i.hizliresim.com/1Lo7vp.jpg

• Biraz yorumlara bakayım dedim forumda youtube'u bilen 2-3 kişi var.Öncelikle para kazanma çok fazla değişkenlere sahip bir olaydır.3 milyon gelişmiş ülke izlenmesi ile 15-20 bin dolar bile alınabilir fakat tr'de bu rakam video kısa ise genelde 600-700 tl civarında seyreder.İlgilenen varsa son 1 aydır reklam çıkmama sorunu yüzünden kazançlar %75 düştü.

• Bir Nesil diğer nesili bu kadar fazla zehirlememişti, ahlaki değerler saygı falan hiç kalmadı, televizyonlarda adam akıllı aile bağı ve eğitici bir şey kalmadı. Son düzgün şeyleri bizim nesil gördü. Z kuşağı gümbür gümbür geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mac Demarco -- 26 Nisan 2017; 15:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

İstatistik yanlış. Türk parası ile en fazla 4-5 bin lira kazanmıştır. İyi para.

Geçen bir videodan kazandığı parayı göstermişti. Ona göre diyorum yani. 147 bin lira kazanması akıl mantık işi değil. Bu devirde baba oğluna vermez o parayı.

Adam Türkiyenin en büyük bireysel kanalı, 300-400k abonesi olanlar kazanıyor 4-5bin inanması güç ama 141k kazanıyordur bence

İnternette az araştırma yaparsan Türkiyedeki youtuberların o kadar kazanamacağını görürsün. Kurduğun eklenti vidiq vision for youtube heralde. Tr için gerçekleri yansıtmıyor pek.
  • Buna inananlar var youtube turklere az veriyor sunu bi ogrenin.

Gerci simdi beni alintilayip aliyor yeaahhh diye cemkiren arkadas benim youtube basin mensubu uyesi oldugumdan bi haberdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 26 Nisan 2017; 15:17:37 >
  • 141 k boş. O kadar kazanamaz max 1 milyon izlenmeye 1 bin TL alıyor. SONRA vergisi var YouTube adsensede kesiyor para.

Adblock olayı var ama bunu izleyen velet kesim bilmez kullanmayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 26 Nisan 2017; 15:17:50 >
  • Bu çocuk hakkında hiçbir bilgim yok, tek bildiğim kimse sevmiyor.Nedeni ne acaba biri açıklayabilir mi ?

• Baris Ozcan olacakti onun yerinde. Bunun gibilerin sayginlik gorecegi kitle 7-15 arasidir.

• Aylık 10.000 dolar kazandığını tahmin ediyorum demişti Jahrein

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.