Şimdi Ara

Enes Batur Lamborghini videosundan kaç para kazandı?? (SS'li İfşa) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
12.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video Blocker olmadan youtube girilimez.Kanalı direk bloklayabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon izlenmede 500€ veriyordu galiba YouTube.

OyunKaptanı reyiz selamlar buradan

• kardes agzimi burnumu bukup colluk cocuk sifatlarla spastik hareketler yapip para kazanacagina. adam ol saygi kazan. bu lavugu gram sevemedim.

• işin garibi 23-23 yaşında bunları izleyen kişileri tanıyorum yani sadece çocuk değil kitlesi, çocuk beyinliler aslında
  • Eleman kafayı çalıştırmış bize ilginç gelen hareketlerle dolu videoları youtube a atıyo, ilginç halkımız bol bol bu videoları izliyo güzel de para kazanıyo, bizde burda tatavasını yapıyoruz.Aynı acunun programlardaki değişik hatunlar gibi.

Debelenmeden rahat yaşam yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini iyi yapan bir genç. Potansiyeli iyi görüp çok da iyi değerlendiriyor. Kimse çemkirmesin izdivaç programlarının para bastığı bir ülkede bir zahmet bu çocuk da alıp yürüsün.

• Ülkede IQ seviyesi yerlerde olduğundan boyle para kazanmasi normal. kufrederek bağırarak para kazaniyor. Cekememezlik demeyin gercekten kaliteli youtuberlarda var onlara bir sey demiyorum ama bunun gibi düşük IQ lulara hitap eden birisi bana gore saygin bir birey olamayacak. Bagirip cagirip küfrederek para kazanmaya devam etsin.

• Zenginin malın züğürtün çenesini yorarmış konusu olmuş resmen

Adama laf edenler olmuş yok saygın birisi değil beş para etmez, velet, izleyici kitlesi 10 yaş falan. Adam 10k dolar kazanıyorsa dışarıda emin olun her türlü saygıyı görüyordur. 10 k dolar bu gün 35 bin tl yapar. Kim kazanabiliyor 35 bin tl ? İzlersin izlemezsin o senin bileceğin iş ama adamı yermek bildiğin çekememezliktir.

Ekleme : Kanala abone değilim videolarını izlemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • velet enes batur'un velet takipçileri
  • İlk okul ögrencilerinin genellikle izledigi arkadaş videoların'dan beyin yaşı 5 geçmemiş biri olarak görünüyor yada ben öle görüyorum, eger çocuklarınız var ise izletmemenizi şiddetle öneririyorum.(Küfür etmesi ayrı olay yegenim telde izliyor kapatıyorum zorla)

Bu arada parası zaten bizi ilgilendirmiyor daha çok versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 26 Nisan 2017; 18:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

Zenginin malın züğürtün çenesini yorarmış konusu olmuş resmen

Adama laf edenler olmuş yok saygın birisi değil beş para etmez, velet, izleyici kitlesi 10 yaş falan. Adam 10k dolar kazanıyorsa dışarıda emin olun her türlü saygıyı görüyordur. 10 k dolar bu gün 35 bin tl yapar. Kim kazanabiliyor 35 bin tl ? İzlersin izlemezsin o senin bileceğin iş ama adamı yermek bildiğin çekememezliktir.

Ekleme : Kanala abone değilim videolarını izlemem.

Hocam ne 35 bini? Enes baturun çeyreği kadar izlenen bir arkadaşım var ismi lazım değil, Neredeyse her 3 ayda bir ev alıyor kendine yatırım amaçlı. Aldığı evler 700-800 bin lira. Ayda 250bin lira diyeceğim ama aldığı audi tt'nin taksiti filan derken daha fazla kazanıyordur kesin

• tahmini aylık gelir yazıyor körmüsünüz ? adsense bağlı olsa kesinti ve abartma dahilinde 10 k falan kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakcakil

İstediği kadar para kazansın, hiç bir zaman saygın bir birey olamayacak.

Onu seven kitlenin iqsu her zaman yerlerde olacak.

Şu hayatta her şeyi para ile satın alamazsın.

Benim gözümde hiç bir değeri yok. Bir lira bile benim gözümde bu gerzekten daha değerli.

Meraktan bir iki videosuna baktım. Mal mal bağırması, hiç bir ahlaki değerinin olmaması, bol bol küfür etmesi zaten her şeyi açıklıyor.

Hareketleri normal bir insanın hareketleri değil.

Katılıyorum

• O kadar laf söylenmiş ama konusu açılıp reklam yapmaktan da geri kalınmamış. Millet izlesin diye mi konu açıyorsunuz?(ilk defa duyuyorum bu arada)

• Saygılı Vatandaş S kullanıcısına yanıt
    Jahrein de çok farklı değil hocam. Eleştirdiği şeylerin aynısını yapıyor izlenme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 26 Nisan 2017; 19:39:35 >
  • Çekemeyenler ağlamış yine Yapabiliyorsanız siz de yapın çekebiliyorsanız siz de video çekin. Emeğe saygı duyun biraz. Kolay yoldan para kazanıyor evet, çektiği videolar bok gibi evet, izleyenlerin ort yaşı 10 evet. Ama çocuk birşeyleri başarmış ki bu günlere gelmiş.
  • Bizim 4. sınıfta okuyan yeğenim hastası. İdolü Enes Batur.

Ne kadar çok izlenirseniz kazanırsınız. Orjinal olun, içerik üretin, çalma kopyalama yapmayın yeter.

• geçen elemanın biri bana youtub'dan mesaj yazmış, kullanıcı adı ndng bilmem ne..... tiksindim ama muhattap oldum sonuçta..
  • kazansın kardeşim adam çekiyor video çokta güzel youtuberlık yapıyor hani burda çekemeyenler sanki atomu parçalıyormuş gibi tribe giriyor anlamıyorum 27 yaşındayım ve pek sık olmasada göze çarpan videolarına bakıyorum
  • Bak bizim ülkede herkes konuşuyor, konuşmak yerine daha iyi bir alternatif sunmak ise yapılmıyor. Tamam diyelim bu adam iyi içerikler sunmuyor ve Youtube'u çöpe çeviriyor. Tamam o zaman, daha izlenebilir ve kaliteli içerikler neden yapmıyor insanlar?

Bakın Ayhan Sicimoğlu'nun 15k abonesi yok YT kanalında.

Türk TV dizileri gibi bu olay da aslında, kaliteli olmadığı için seviliyor. Kaliteli olan şeyleri sevmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.