Şimdi Ara

Enes Batur Lamborghini videosundan kaç para kazandı?? (SS'li İfşa) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
12.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tomurxx

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

bu ülkdeki tek adam akıllı youtuber ENES BATUR !aksini idda eden yanılır !
    ens agbi yeaaa

Çok ciddi söylüyorum ben bu mala youtube da ilk denk geldiğimde, otizmli özürlü bir vatandaşın kanal açıp oyun oynadığını, halkın da destek amaçlı takip ettiğini sanıp duygulanmıştım.

Neden entry çalıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar para kazansın, hiç bir zaman saygın bir birey olamayacak.

Onu seven kitlenin iqsu her zaman yerlerde olacak.

Şu hayatta her şeyi para ile satın alamazsın.

Benim gözümde hiç bir değeri yok. Bir lira bile benim gözümde bu gerzekten daha değerli.

Meraktan bir iki videosuna baktım. Mal mal bağırması, hiç bir ahlaki değerinin olmaması, bol bol küfür etmesi zaten her şeyi açıklıyor.

Hareketleri normal bir insanın hareketleri değil.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    ayrıca artık herkes addblock kullanıyor. reklam meklam kalmadı artık. bu yüzden gelirler düşüyor.
  • Arkadaslar 140 000 değildir, şaşırdınuz mı siz?

• 141.70k diye bir para birimi olamaz oradaki değer 141,70 dolardır muhtemelen. Gaza gelmeyin :) Ancak 147.700 yazarsa 141k 700 dolar yapar ama 20bin gösterimli bir video okadar para etmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 26 Nisan 2017; 12:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

ayrıca artık herkes addblock kullanıyor. reklam meklam kalmadı artık. bu yüzden gelirler düşüyor.

Yahu konu zaten asılsız bir konu. Ciddiye alıp yorum bile atmayacaktım ama ortada düzeltilmesi gereken bir yanlış olduğu için yorum attım.

Millet gaza gelmiş :) kimisi hakaret bile etmiş. Buradaki arkadaşlar gaza gelmeye yer arıyor zaten. Ne gerek var böyle şeylere.

Evet Enes Batur güzel para kazanıyor ama bir videodan o kadar para kazanmıyor. Sanırım her gün video atıyor.

Bir videodan ortalama 200-500$ arası kazanıyor. Hadi 300$ desek aylık 9 bin $ yapar. Az değil yani. Kesintiler falan en kötü aylık 8 bin $ kazanıyor.

Yani mantıklı düşünürsek adam aylık 10 bin dolara kadar para kazanıyor. 7 bin $ olur, 8 bin $ olur vs.

Çünkü 13 milyon izlenen bir videodan 718$ kazanmış. Kaba taslak hesap edin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Nisan 2017; 12:39:50 >

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Niye kazanamasin reklam verenler ile anlaşirsa guzel paralar kazanir ürün yerleştirmeden falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Niye kazanamasin reklam verenler ile anlaşirsa guzel paralar kazanir ürün yerleştirmeden falan.

Yok ben gerçekten anlatamıyorum. Nasıl biliyorsanız artık.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Enes baturum izleyen yaş ortalaması 10

O çocukların hepside tabletten telefondan falan izliyor pc den değil yani. Uygulamadan izleyincede patır kütür reklamlar çıkıyor hocam ayda 8-10k $kazanamaması için hiç bir neden yok. Aldığı ev + topladığı kasaya bakarsan ne kadar çok kazandığının kanıtı.

@İstanblue_34

Velet melet ama evi döşemiş ikea yı evine getirmiş hocam baya iyi evi, ben öyle evde oturmadım hayatımda :D bi pc kasası toplamış 2 gtx 1080 var para basıyor bu çocuk ama hala sözlüklerde forumlarda bu çocuk beyinsiz diyip millet kendini kandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Nisan 2017; 12:48:4 >

• Youtube'da güzel para varda biz görmüyoruz galiba

Taklit videolar çok, benzer ürün inceleme videoları, dekolteli elbiselerle abuk subuk ne yaptım videoları, işte bu youtuber şöyle böyle videoları. Millet yükleniyor hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 26 Nisan 2017; 12:44:40 >
  • 140k dolar harbiden alırsa bu videodan okumayı bırakırım

• Heralde lamboghiniyi kiralamış. Ben olayım lotus falan da kiralarım birde bugatti. Lotus çok şekil araba yâ envora.

• Gençler çok haneli sayılarda nokta ondalıkları ayırmak için virgül ise sayıların daha rahat okunabilmesi için konur. Benim buraya 16000000 16 milyon mu 160 milyon mu yazdığımı daha rahat okuyun diye 16,000,000 yazılır eğer küsüratı varsa 16,000,000.14 diye yazılır.

Burada 140.17 küsurat belirtir yani 140 dolar kazanıyor. Gel gelelim şu devirde siz bi yerlerinizi sıkıp ilerde 3 kuruş daha fazla kazanayım diye uğraşırken şöyle veletlere havadan para kazandırmayın.

Tıklamayın, tıklattırmayın.
  • Zaten 700-800 tl civarı aldığını söylüyordu. Yalan olduğu belli, evi, araba alması vs.

• Arkadaşlar vidiq'nun gösterdiği sayılar bizim ülke için doğru değil.Oradakinden kat kat daha az kazanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Oha lan, 141.000 dolar aylık tahmini gelir mi bana mı öyle geliyor.

141 dolar ve aylık değil. Her gün 1 video attığını farzedersel günlük 140 150 dolar kazanıyor.

Bu da ayda 13.500 tl gibi bir rakam eder

Yıllığa vurursak 162 milyar kazanıyor

• bu çocuk pewdiepie ın komple taklidi zaten kendiside söylemişti sanırım ben severim örnek alırım vs.

özgün değil ama türk kanalları arasından sıyırlma sebebide baya taklit edebiliyor pewdiepie ı sanırsam.

ben 4-5 senedir takip ederim pewdiepie ı ara sıra izlerim ama o hakkaten türünün ilk örneği ama işte herkes taklidini yapıyor o zaman garip duruyor.. bağırıp çağırmalar falan fazla garip doğal olarak
  • Yazık
  • 140 bin dolar mümkün değil. Millet işi gücü bıraksın bu işe yönelsin o zaman biri olmazsa birisi illaki tutturur. Yüzde 1 olasılık dahi olsa yumulun. Ben 10 yıl çalışsam yine o kadar kazanamam

• Arkadaşlar tamam 140k cok sacma fakat tahminim en az ayda 40k-50k kazaniyordur. Adam tek reklam ile kazanmiyor. Birde doritosmuş bilmemle şirketler para ile video çektiriyorlar asıl parayi onlar getiriyor. Bir video için belki 10k belki 15k belki cok daha fazla aliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaimamut -- 26 Nisan 2017; 13:33:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.