Şimdi Ara

Enes Batur Lamborghini videosundan kaç para kazandı?? (SS'li İfşa) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
12.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakcakil

Hocam, hayat dediginiz zıkkım bitiyor. 70-80 sene, hadi bilemedin 100 olsun.

Ardina donup baktigin zaman, kayda deger birseyler gormek insani mutlu eder.

Bu eleman olumune gelince kimsenin umurunda olmayacak. Belli bir yastan sonra populerligi bitecek

Arkasina donup baktigi zaman kocaman bir salaklık gorecek. Saygiyi sevgiyi bulamayacak.

Bu kadar kisa bir hayatta, bu kadar kisitli imkanlar icin, sayginligini, onurunu, haysiyetini, gururunu bir kenara birakmaya deger mi?

Bu eleman ilk degil, tek degil, son da olmayacak. Tarihin her doneminde vardi bu tipler ve her zamanda olacaklar.

Bu hayatlari yasayan insanlara, hayatimda 1 saniye bile ozenmedim. Kolay yoldan para kazaniyor olmalari hic bir zaman beni celbetmedi.

Sadece, bu elemani izleyenlere ve sevenlere uzuluyorum. Boyle bir adami sohret ediyorlar ve onun maddi olarak yukselmesini saglarken, kendilerini manevi olarak yerin dibine sokuyorlar.

Umarim bir gun manevi olarak bu tarz problemleri arkamizda birakabiliriz...

Hayirli geceler...

Ben bu cocugun bi videosunu bile izlemedim kimdir nedir bilmiyorum. Ama adam bi sekilde calmadan cirpmadan youtube'un sundugu imkanla para kazaniyo. Kıskancliginizdan hasetliginizden catlayacaksiniz resmen. Eminim cogunuz o cocugun yerinde olmak icin can atiyosunuz

Demissinki bu simdi para kazaniyo ölümlü dunya 70-80 yil ömrü var, 50 yasina gelince gecmiste yaptiklarina bakip utanacak,falan zirvalamissin.. Belli bi yaştan sonra populerligi bitecekmiş bitse nolacak sanatcilarin bile bitiyo onemli olan o zamana kadar kaldirabildigi kadar para kaldirmak. Kimisi zor yoldan kazanir kimisi aklini kullanir kolay yoldan.

Psikolojide bu davranis bicimi kiskancliktan kaynaklanir bu kadar belli etmeyin ruh halinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• youtuneden aldığı para ile sınırlandirmayin bu işleri beyler.Bu tarz adamlara reklam vermek icin kuyruk oluyordur bi cok firma.Ben en son loldeki xpeke ile gillete sponsorlugu ile kapıstigi bi video görmüstüm.Bidr hayata gecmeye hazır projeleri düşüşünün siz.

• Bunlar sponsorlardan parayı alıyor youtube'den bu kadar kazanabilmeleri imkansız.
  • Konuda Enesin aylık kazancı hakkında baya tahmin yapılmış. Bu işlerin içinde bulunan biri olarak merak eden arkadaşlara açıklayayım. Ben bir keresinde kanalımda toplam aylık 4.5 Milyon izlenime ulaştım. Bu izlenmeye kazandığım para ise 4 bin TL idi. Enesin her gün video attığını ve her videonun 1 milyon küsür izlendiğini göz önünde bulundurursak düz 30 milyon izlenim diyelim. Küsüratlar ve eski videolara gelen izlenimlerle aylık en az 50 Milyon izlenime ulaşabiliyor Enes. Yani aylık kazancı bu izlenime göre en az 50-55 Bin Tl arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeye ödenen tutarlar yurtdışına göre çok düşük parayı youtube dan değil ama reklamını yaptığı firmalardan kazanıyodur. Bir sporcu gibi düşünün müsabaksdan 1 lira alıyosa sponsorlardan 5 lira alır

• Adamın kazandığı parayı bile bu kadar tartışıyorsak bırakında biraz kazansın. Çocuklar izliyor yapacak bir şey yok. 80 milyonluk ülkedeyiz bu izlenmeler normal. Bu videodan 140 bin dolar kazanması imkansız.

Aylık güzel kazandığı ortada, babası bile bunun kazandığının 10'da 1'ini kazanamıyordur.
  • Ben şimdi anlamıyorum ayda 1900 tl kazanıyorum devlet donuma kadar vergi alıyor bu veledler en az 10k para kazanıyor ve el atan yok. Fırsatım olsa ilk işim başka ülkeye gitmek olur. Bir sistemin her yanı mı rezalet olur? Eğer kardeşiniz falan izliyorsa bunları acımadan şiddet uygulayın, Ndng ailesini ayıramayacaksınız diye karşılık verecektir muhtemelen, mavi tuvalet terliğini ıslatıp ağzına sokun.

O derece nefret sebebi bunlar, Aziz Sancar gibi insanların ülkede barınmaması çok normal.
  • Kazancı gösterimlerden "Türkiye'de" Fazla olmaz , sponsorlar...
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Beyinsiz değil ama küçük çocukları kullanarak o noktalara geldiğini de hepimiz görüyoruz
  • s_mail S kullanıcısına yanıt
    Tarayıcına blocklama programı kurunca iyi oluyor hiç bir şekilde çıkmıyor.Google Chrome için bir uzantı mesela:https://chrome.google.com/webstore/detail/video-blocker/jknkjnpcbbgcbdbaampbjlhkcghmgfhk bir oyun arattın diyelim Google'dan eğer o da çekmişse o oyunun videosunu bile engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Kaktüs -- 27 Nisan 2017; 14:5:58 >
  • Yalnız söyle bi sey var. Ben de bi ara youtube isine taktım kafayı arastırdım, youtubeda videoya reklam ekliyosun parayı görüyosun vs bi seyler yapıyosun. Ama türkiye icin gecerli olmuyo iste türkiyede görünen parayı alamıyosun sebebi vardı ama unuttum. Bi de telif isi sıkıntılı. Kafana göre müzik veya ürün koyamazsın videoya.hepsini belirtmen gerekli müziği kütüphaneden veya satın alıp kullanman gerekli.sponsor varsa acıklamada belirtmen gerekli.bunları niye söylüyorum? Enesi sevmem kufurden ve argodan sacma sapan hareketlerinden dolayı o ayrı.ama burada youtubedan cok para kazanıldıgını sanan insanlar var. Yurtdısında evet kazananlar var.ama turkıyede sanmıyorum o kadar kazanıldıgını ya. Bilen varsa da yazabilir mi

• benim 11 yaşındaki kız arkadaşım bu çocuğun hayranı

Bazen gerçekten anlamıyorum şimdinin gençlerini.Biz bu kadar salak değildik ya
  • Takip ediyorum. Her yaşa hitap ediyor. Ortalama ayda 20K net kazanıyordur. B.k atmayın adama. Yapabiliyorsanız yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Konuda Enesin aylık kazancı hakkında baya tahmin yapılmış. Bu işlerin içinde bulunan biri olarak merak eden arkadaşlara açıklayayım. Ben bir keresinde kanalımda toplam aylık 4.5 Milyon izlenime ulaştım. Bu izlenmeye kazandığım para ise 4 bin TL idi. Enesin her gün video attığını ve her videonun 1 milyon küsür izlendiğini göz önünde bulundurursak düz 30 milyon izlenim diyelim. Küsüratlar ve eski videolara gelen izlenimlerle aylık en az 50 Milyon izlenime ulaşabiliyor Enes. Yani aylık kazancı bu izlenime göre en az 50-55 Bin Tl arasında.

Parayı nasıl alıyorsunuz? Kart bilgilerinizi filan mı istiyor youtube?

• https://instagram.com/p/BThzozWAeeG/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

https://instagram.com/p/BThzozWAeeG/

çok duygulandım :'(

artık ben de bir enes batur fanıyım <3

• nightsinwhitesatin kullanıcısına yanıt
    Sana fanı ol diyen yok. Ben de fanı falan değilim. İnsanlarin yaptiklarina saygi duyun. Çoğunuz kamera görseniz gözüne fener tutulmuş tavşan gibi bakarsınız, emek veriyor zaman harcıyor, hayallerini gerçekleştiriyor. Platform herkese açık, yapabilen çıksın yapsın. Yapamayan saygı duysun, o kadar kolay ve basitse çıkın yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 1 Mayıs 2017; 13:16:59 >
  • Enes Batur bir video'sunda kanıtlı bir şekilde göstermişti.10 milyon izlenen bir videodan 718 dolar kazandığı yazıyordu.Yani sandığınız kadar büyük paralar dönmüyor öyle olsa memlekette herkes işi gücü bırakır youtuber olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Konuda Enesin aylık kazancı hakkında baya tahmin yapılmış. Bu işlerin içinde bulunan biri olarak merak eden arkadaşlara açıklayayım. Ben bir keresinde kanalımda toplam aylık 4.5 Milyon izlenime ulaştım. Bu izlenmeye kazandığım para ise 4 bin TL idi. Enesin her gün video attığını ve her videonun 1 milyon küsür izlendiğini göz önünde bulundurursak düz 30 milyon izlenim diyelim. Küsüratlar ve eski videolara gelen izlenimlerle aylık en az 50 Milyon izlenime ulaşabiliyor Enes. Yani aylık kazancı bu izlenime göre en az 50-55 Bin Tl arasında.

Parayı nasıl alıyorsunuz? Kart bilgilerinizi filan mı istiyor youtube?

Banka hesabıma ödeme alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 2 Mayıs 2017; 7:37:3 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.