Şimdi Ara

engellenenler listesini temizlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msn de engellediğimiz kişileri onların beni silmesine gereksinim duymadan onları silebilme imkanımız varmıdır acaba gerci en son bildiğime göre yoktu ama inşallah bi çaresi bulunmuştur teşekkürler

• Ya soru bana çok basit geldi, yada ben anlamadım soruyu
    eğer siz engellediğiz kişileri nasıl silebilirim diyorsanız ? soruda bunu anlatmaya çalışıyorsanız
    evet yaparsınız bunu
  • benim demek istediğim araclar-secenekler-gizlilik-engellenenler listesi altındaki adresleri nasıl sileriz silmeden kastım o listeden kaldırmak karsı taraf sizi silmediği sürece o listeden kaldıramıyosunuz bunu yapmanın bi yolu varmıdır diye sormuştum gerci tahmin etmiyorum ama olsun yinede sorduk iştee
  • Bildiğim kadarıyla,www.hotmail.com 'dan giriş yaptıktan sonra gelen kutusu gibi, ajanda, kişiler çıkıyor...

Kişiler'den silerseniz oradan da siliniyor diye biliyorum... (ingilizce ise CONTACTS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 25 Haziran 2007; 23:38:28 >
  • ordan silemiyorsun arkdasım... senın engelledıklerın lıstesındekıler senı sılmedıgı surece sılemezsın. mailde kişilere girsen bile mumkun degıl bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.