Şimdi Ara

Engelli indirimiyle Suv araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
12.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X3 alınabilir iyi araba hatta alabileceğiniz en iyi araba çünkü daha iyilerinde 1.6 motor yok
    CRV düşünülebilir bütçe çok zorlanmak istemezse
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    COK GEREKSİZ PAHALI
  • Bence 3008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün sabahtan teste gittik ilk önce X-Trail ı inceledik ve notunu vermeme 5 dk yetti. Arka davlumbaza çarpan taşların sesi yol ve rüzgar sesiyle birleşince inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu. 1.4 tsi 150bg Tiguan inceledik onu beğendik bi fiyat istedik opsiyonlarla 325 bin liraya çıktı . Neyse ki ötv yok sayılıyor böylelikle de 145 bin gibi bir fiyata düşüyor aslında bu bile çok o araca ama günümüz şartları. Sonra Ford'a gittik ellerinde 1.5 dizel 120 bg St donanımlı yeni Kuga vardı hemen teste çıktık ve ben aradığım araç işte bu dedim. . Hem rüzgar sesi hemde yol sesi yok gibi. Özellikle arkada oturdum sesi dinlim diye ve ona rağmen 110km hızla giderken önde normal şekilde konuşulan herşeyi sessiz bir Cafede ki gibi duyuyordum. X3 ve Gla bakma şansımız olmadı onları da inceleyince kararımızı vericez. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

• Rica ederim hocam hakkınızda hayırlısı ... Tiguan da bi yanlışlık olmasın ? Toureg mi bu 325 bin nasıl çıkardılar ? hemde benzinli ...

• crv c sınıfı değil d suv dur

x trail gibi.

ve crv en iyi suvlardan birisi dizel otomatik crv alırdım ben

• Kodiaq 1.4 Tsi 150 HP alın o halde. 4x4 veya önden çekişli seçenekleri mevcut. İstediğinizi seçin. 1.6 dizel tum Suv lardan performansli. Sayılan bütün arabaların içinden geçer. Malzeme kalitesi, işçilik, tasarım, donanım vs. enfes bir araç.

• crv
    Galiba %110 vergi dilimine girdi hocam bizde şok olduk duyunca.Fiyatı veren bayana söylememiştik engelli indirimimizi o da direk Touareg önerdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Kodiaq 1.4 Tsi 150 HP alın o halde. 4x4 veya önden çekişli seçenekleri mevcut. İstediğinizi seçin. 1.6 dizel tum Suv lardan performansli. Sayılan bütün arabaların içinden geçer. Malzeme kalitesi, işçilik, tasarım, donanım vs. enfes bir araç.

incelediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt
    O konuda katılıyorum size hocam fakat hangi donanım da ve hangi renklerin geleceği henüz belli değil. Zaten ilk partiler 4 5 araç geliyor. İstediğimiz gibi bir Kodiaqın gelmesi çok zaman alır.
  • Arkadaşım 2016 Aralık ayında 2016 model 1.6 full dizel otomatik X-Trail'i 90 bin TL.'ye almıştı. Liste Fiyatı 160 bin olan araçtı o dönemde. (Limiti 100 bindi ve dizel istiyordu.)
    Şuan gayet memnun aldığına...

Araç benzinli olacaksa ve 160 bine kadar çıkacaksanız, bence Suv için en mantıklısı BMW X3 sDrive20i olurdu.
  • M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    Toureg mi , tiguan mı önerdi ? Toureg 1.4 - 1. 6 olmaz zaten . Tiguan 1.4 150 ps en fazla 160 bin olsun ... En son 1.6 otomatik yoktu zaten sonradan geldi mi bilmiyorum .

Yanlış anladınız hocam beni. Fiyat 325 bin liraya çıkınca Touareg önerdi.Daha sonradan söyledik biz indirim işini.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    İnceledim ve kullandım ;)

• M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl bir Kodiaq istiyorsunuz ki ? Ekstra donanımlar istiyorsanız mecbur özel sipariş vermelisiniz zaten.

Kodiaq geldi mi ? Haziran diyolardı en son ...

ülkeye giriş yaptı mi araçlar? Fiyat bilgisi var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım mayısın ilk haftası geliyor. Nisan in sonlarınada yetişme ihtimali düşükte olsa var. Ben yurtdisinda kullandım aracı. Ankara da da ( yanlış değil Ankara da ) Türkiye deki tek Kodiaq i kullanma fırsatım oldu meraklı bakışlar altında. Güzel bir deneyimdi :)

• Hocam Tiguan konusunda kesinlikle bir yanlışlık olmalı, tepeleme doldursanız bile benzinli Tiguan 325bin lira gibi rakamlara çıkamaz.

Ben de size yeni Kuga önermeye gelmiştim, makyajsız kasa cidden hiç hoşuma gitmiyordu fakat bu kasayı inceledim ve çok hoşuma gitti. Yeni XC60'da gelecek onda da 1.6 dizel olur güncel kasa gibi fakat fiyat ne seviyeye çıkar bilemiyorum. BMW markasını çok sevmeme ve kullanmama rağmen X3 güzel bir araç değil, GLA bakmayın bile yakın bir kız arkadaşımda var en fazla olacağı da o. Üniversiteye giden çocuk için ya da eve ikinci araç niyetine falan alınır hanımlar rahat kullansın diye.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.