Şimdi Ara

Engelli indirimiyle Suv araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
12.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 dizel gelse piyasayı alt üst ederdi . yazık olcak o araca ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlocParty kullanıcısına yanıt
    Devletimizin getirmiş olduğu saçma %60 vergi diliminden fiyat olarak fazla olduğu için %110 vergi dilimine girdi hocam araç ve karşımıza şok edecek bir fiyat çıktı. Aynı şekilde bende bayıldım Kuga'ya,Ford'a karşı ön yargım vardı yıktı onu. Özellikle onu aldırtmaya çalışıyorum babama . Hatta ön yargımı o kadar kırdı ki kendi Octavia aracımı 2 3 ay sonra değiştirmeyi düşünüyordum seçeneklerimin içinde dahi olmayan Focus St Line'ı en üst sıralara taşıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-C-J-L-K

Devletimizin getirmiş olduğu saçma %60 vergi diliminden fiyat olarak fazla olduğu için %110 vergi dilimine girdi hocam araç ve karşımıza şok edecek bir fiyat çıktı. Aynı şekilde bende bayıldım Kuga'ya,Ford'a karşı ön yargım vardı yıktı onu. Özellikle onu aldırtmaya çalışıyorum babama . Hatta ön yargımı o kadar kırdı ki kendi Octavia aracımı 2 3 ay sonra değiştirmeyi düşünüyordum seçeneklerimin içinde dahi olmayan Focus St Line'ı en üst sıralara taşıdı.

ekranı cok içeri gömük

• X-trail ve 3008 inceleyin. Beklentiniz doğrultusunda bence bu iki araca bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Kodiaq 1.4 Tsi 150 HP alın o halde. 4x4 veya önden çekişli seçenekleri mevcut. İstediğinizi seçin. 1.6 dizel tum Suv lardan performansli. Sayılan bütün arabaların içinden geçer. Malzeme kalitesi, işçilik, tasarım, donanım vs. enfes bir araç.

incelediniz mi?

%110 vergi diliminde arac alabiliyormuyuz ?
  • M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    bizde alıcaz aynı sekilde araç vergi indirimi ile ama ben sulh hukuk kalemine sordum hangi aracı alabilriiz diye oda istediğini al karar senin biz sadece izin veririz sen alırısn gibi bişey dedi yani 2.0 alabiliyormuyuz yoksa 1.6 sınırı var mi anlamadım
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Henüz yok ;)

• Mojaverok kullanıcısına yanıt
    D segmenti SUV pazarında lider olacaktır buna emin olabilirsiniz ;)

• khuzarduil kullanıcısına yanıt
    Gayet sportif duruyor bence.
    Vergi diliminin bir önemi yok sadece 1600 cc motor olması gerekiyor.
    Keşke 2.0 alabilsek ilk tercihim limitleri fazlasıyla zorlayıp Volvo XC90 almak olurdu
  • M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    Kuga'nın bana göre tek eksi yönü içerisi aşırı siyah. En azından koltuklar opsiyonel olarak bej, gri gibi renklerde alınabilseydi harika olurdu. 3008'e de bakmanızı tavsiye ederim. Çok modern ve elit bir duruşu var hem içeriden hem de dışarıdan.
  • BlocParty kullanıcısına yanıt
    Siyah tavan ve koltuklar benim en çok sevdiğim özelliği oldu. Sunroofla mükemmel duruyor araç. 3008i hafta içi inceleyeceğim hocam kaçmaz o araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Gözüm kapalı 3008 alırım.

gözün kapalıysa alırsın dolara zam gelmeden önceki fiyatlar Engelli indirimiyle Suv araç tavsiyesi6 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-C-J-L-K

Siyah tavan ve koltuklar benim en çok sevdiğim özelliği oldu. Sunroofla mükemmel duruyor araç. 3008i hafta içi inceleyeceğim hocam kaçmaz o araç.

altta attıgım fiyatala bir göz at eger havaya 30 bin atmak istiyorsan 3008 kacırma ;)
    Gördüm hocam ama ötv yi düştüğümüz için çok koymaz bize diye düşünüyorum ki Tiguanın 325 binliralık fiyatının yanında atla deve kalıyor.
  • Suv demişsiniz ama bence Subaru Legacy'ye de mutlaka göz atın 1.6 170 4x4 bir araç.Donanimlari da fena değil.Fiyat olarak da daha uyguna gelir Suv'lardan.

• Oha 325 bin nedir ya 2 böbreğimi satsam indirim olmadan alamıyorum.

• 207m kullanıcısına yanıt
    1.6 - 1.5 dizeli ve olmayan hiç bir araç Türkiye pazarında lider olamaz :) Bu ülkede çok güzel araçlar harcandı 1.6 dizel getirmediği getirse de otomatik getirmediği için... ( Tiguan ve mondeo ) . Honda accord gibi bi araç satmadı bu ülkede ...

Bir tek 3008 fiyatları mı güncellendi? Diğerleri kurdan etkilemedi ise onlara bakarım tabi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.