merhaba arkadaşlar engellenen sitelere ip girerek erişme işlemi nasıl oluyor hosts dosyasına ip leri kaydettim olmadı püf noktası nedir yardımcı olursanız sevinirim
Opera browser kullan,onda dahili vpn var
efebora06
kullanıcısına yanıt
cevap için teşekkürler tarayıcıda kullanmıyorum . program kullanıyorum programın kullandığı site engellenmiş, hosts dosyasına sitenin ip girilerek erişim sağlanıyordu denedim ama olmadı
cevap için teşekkürler aylık ücret istiyor bu program free dede hız 2mp ye düşüyor benim öğrenmek istediğim hosts dosyasına ip girerek engel kaldırma işlemi
Ne tür sitelere bağlanmak istiyorsunuz bilmiyorum ama Level3 DNS'e bir bakın.
teşekkürler dns sonuç vermedi iptv programı kullanacam pc de iptv.germanyservers.de türkiyede erişim engelli kanallar açılmıyor dns programı kurarsam açılıyor ama dns programlarıda aylık ücret istiyor yada kısıtlı kullanım sunuyor engelli sitelere hosts dosyasına ip atarak giriliyordu eskiden.. ya ben yapamadım yada artık olmuyor
Artık birçok yönteme engel geldi hocam. Şuan benim işimi L3 DNS görüyor , onun yetmediği yerlerde de Opera ile birlikte gelen tümleşik VPN'i kullanıyorum. Ama siz browser üzerinde değil de başka bir programı kullanırken ağdaki kısıtlamayı atlatmak istiyorsanız yine bir VPN hizmeti ya da ilgili kısıtlamayı aşabilecek DNS gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme