Şimdi Ara

Engin polat tahliye edildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamların arabalarını oyuncak gibi polis arabasına çevirdiler sonra saldılar.
    Aktroller kadın salınınca her şey kocasının üstüneydi diyordu şimdi kocası da salındı yine vitesi kırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylardan sonra kendimi gerizekalı bir ahmak gibi hissediyorum. Üç kuruş maaşımın hakkını vereyim diye kendimi yırtıyorum. Yıllardır bir tane araba almak için kendimi parçalıyorum ama boşuna. Elde var hep sıfır.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Bende kendimi enayi keriz hissediyorum o jadar vergilerini verip güya vatandaşlık görevi yapıyoruz

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Engin polat tahliye edildi

• Medya bu olayi unutturmak icin Polatlarin tahliyesinden sonra Narin olayi üzerinde fazladan mesai yapiyor. Oysa kimin yaptigi nerde oldugu hepsi belliydi zaten. Ülkede gündemden düsmemesi gereken en önemli konu Polatlar konusudur. Susurluk olayinin biraz degisik versiyonu.

Salinmalarina gelince sanirim nasilve ne icin salindiklarini herkes anlamistir. Artik fazla söze gerek yok bu ülkede, suclularin korundugu bir yer oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 9 Eylül 2024; 13:5:56 >
  • Kemal kullanıcısına yanıt

Nayloncudur o. Efatura ile naylonculuk bitecek deniyordu beşe katlamış naylon işi.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Onların ellerindeki paralar çoktan alınmıştır. Bunlarda içeride sürünmemek için parayı feda etmişlerdir. Ama emin olalım ki o paraları en geç 1 yıl içinde yeniden kazanacaklar, bu sefer biraz daha dikkatli olup çokta göze parmak sokmadan işlerini devam ettireceklerdir. Bu kadar görgüsüz bir toplumdan daha başka ne beklenebilir. Milyonlarca insan onlara bakıp onların yerinde olabilmek için can atıyor, kendini o hayatların içinde hayal ediyor.

• Ferrari falan vardı, onlar noldu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.