< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Eylül 2024; 16:33:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Engin polat tahliye edildi (3. sayfa)
-
-
Yeterince büyük adalet sarayları yok diye böyle oluyor. Neyse ki bu sorun çözülüyor.
https://forum.donanimhaber.com/adalet-bakani-dunyanin-en-buyuk-adalet-sarayi-ankara-mizda-insa-ediliyor-622-bin-metrekare-kapali--159510135
-
2 lira vergi ödemesen tepene çökerler. Aynı kaptan yemek yiyip aynı masada içtikleri, aynı paralardan nemalandıkları için dokunmuyorlar bunlara. Ülkede kara para aklamak legal oldu. Ne Twitch bitçilerine ceza verildi, ne de bunlara.
Ben yurtdışında yaşıyorum, baştan sona allahsız kaynıyor. Şurda 100 euro vergi vermesen hapse girersin. Söke söke alırlar. Yukarda gördüm, dua etmemiz lazımmış. Devlet için ne yaptık sorgulamamız lazımmış. Sen zaten vergini vererek görevini yapıyorsun. Esas sıkıntı zaten devletin kendine düşeni yapmamasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 6 Eylül 2024; 16:38:31 > -
Yıkalım adliye lise mezunu ve orta okul mezunu bu kadar servete nasıl nail oldu sayın prof
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitch bitcileri halen devam ediyor bir tane kadın var rezistans da oturuyor nasıl oluyor sorusuna benim Instagram da takipçiler ile yaşıyoruz diye laf etti millet madara edince dava açıyor yüzsüzce , şuan hala bir çok yayıncı bit yiyor
Komedi gibi bir devlet.Önce adamı hapse at lüks araçlarına el koy o lüks araçları güzel bir PR çalışmasına alet et meslek hayatında tourier,megane,golfden fazlasını zor görmüş trafikçilere git o araçları tahsis et.Dünyaya bakın kara parayla böyle mücadele ediyoruz imajı ver.Sonra hiçbir şey yokmuş gibi bu araçların sahibini tahliye et.
Gri listeden zor bela çıkıp kara listeye geçmeye yemin etmişler gibi.Ne diyelim hayırlı işler.
Sen ve mesajını beğenen 25 üye hayatınız boyunca şu bilgiyi hiç görmediniz ve duymadınız:
Hakiki fıkıh ve ilmihal kitaplarında şu mühim bilgi yer alır: 1 dank [yarım gram gümüş] hak için, cemaat ile kılınmış, kabul olmuş 700 namazı alınıp, hak sahibine verilecektir. Bak dikkatini çekerim; hem cemaat ile kılınmış, hem de kabul olmuş 700 rekat namazın sevabı sadece yarım gram gümüş değerindeki hak için.. Kilolarca gümüş değerinde kul hakları olanları ne kadar acı bir akıbetin beklediğini burdan hesaplayabilirsin...
Senin görmemen, şahit olmaman bunların başlarına hiç kaza bela gelmiyor manasına gelmez. Bunlara dünyada kaza bela gelmese bile yaptıklarının bedeli, en ince ayrıntısına kadar sorulacak, kul haklarının bedeli alınacaktır ahırette. Burda kaza bela gelse, öpüp başlarına koysunlar, ahıretteki azapların en hafifi bile, dünyadaki en ağır kaza ve bela ile mukayese edilmeyecek kadar ağırdır.
Mesela iktidardaki ismi lazım değil'in her işi rast gidiyor gibi görünüyor, kimseye hesap vermiyor, yıllarca büyük nimetler içinde sultanlar gibi yaşıyor değil mi... Bu durum beni rahatsız etse bile, bu şahısın sahip olduğu bu nimetlerin ve ülkeyi soktuğu bu kötü durumun bedelini ahırette verecek, ona bunun bedelini ödettirecekler. Bu şahsı çok ağır bir hesap bekliyor. Büyük nimetleri hesabı da büyük, ağır olur. İşte bu yüzden içim son derece rahat ve bu şahsı kafama takmıyorum. Senin de için rahat olsun ve bir an önce bu inançsızlığından geri dönüp tevbe et.
Bu dünyada hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz...Zerre kadar kötülük yapan bunun karşılığını bulacaktır ahırette..
-
Devasa büyüklükte adliye binası yapıyoruz
Adalet harikaaa
1 sene sonra salacaklar, maksat gündemi değiştirmek diyen arkadaşlar
helal olsun
-
Dostum sen ben yapsak en az 20 yıl yatarız sen yine de yapma.
Bunların hükümetten tanıdığı birileri vardır. İşin ucu onlara dokunuyordur kesin
-
İroni nedir bilir misin yardımcı doçent ?quote:
Orijinalden alıntı: Enes EyibilYıkalım adliye lise mezunu ve orta okul mezunu bu kadar servete nasıl nail oldu sayın prof
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel malzeme çünkü.
İnsanlar zirveden ve çöküşü izlemeyi sever.
-
Hocam geçenlerde küresel eroin-kokain ticareti yapan yabancı uyruklu ve diğer kişiler serbest yargılanmak üzere bırakıldı ve adamlar tüydü.
Yani acaba ucu kime dokunuyordur.
Bir ülke nasıl bu kadar mide bulandırıcı olabilir.
-
gerçekten kara listeye alınmasını savunuyorum hiçbir şeyi haketmiyoruz
-
Medyatik oldukları için toplum garip bir tepki veriyor. Müebbet mi yemeleri gerekiyor, ne istiyor millet. Çok daha ağır suçlar işleyenlere niye tepki verilmiyor. Çok değil geçen sene 50 bin insanımız depremde öldü. Sorumluları hesap verdi mi? Müteahhitlere, kolon kesenlere, rüşvetle yapı ruhsatı verenlere bu tepki niye verilmiyor. Soma'da 301 madencimiz öldü. O zaman tepkiniz nerdeydi. 1 sene önceki deprem bile unutuldu. 301 madenci mi unutulmayacak. Çete diye tabir edilen inşaat firmalarının 9 milyar TL vergi borcu silinirken nerdeydin.
-
Olsun Ülkenin %99,u müslüman hak yemezler hak yiyene müsade etmezler. Alıştık artık Ortadoğuda sıradan birgün işte ne bekliyodunuz adamlarda para var paranın gücü.He bide nie üzüleceksinki 200.000 yeni takipci kazanmış Dilan Polat bukadar yani Enerciiiii bizim halka Enerciiii işte İnsanda beyin olmalı bu saatten sonra Dilan Polatı takip etmek için ama yok para basmaya devam edicek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Eylül 2024; 20:19:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
gözlerm özkanı aradı
-
“tutti colpevoli, nessuno colpevole”
herkes suçluysa kimse suçlu değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X