Şimdi Ara

Engin polat tahliye edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verin adamın ferrari ve diğer arabalarını
    Böyle devlet mi olur? Suçsuz insanların arabasını kaplayıp, boyayıp, çizip, km yapıp yıpratmak nedir?
    Sirk mi burası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Eylül 2024; 11:15:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ben artık inançsızım. Bu kadar yıldır hak yiyen haram yiyen insanlara gram birşey olmadığını gördüm. Aksine tam tersi hepsi biz namuslulardan iyi. beni yargılamayın ben artık inanmıyorum aga belki başka birşey var ama bu kadar haram yiyen hak yiyen insanlara birşey olmaması kanıma dokunuyor. Bıktım usandım.

Bu hikaye'ler ile kandırılıyoruz işte. Öbür dünya. Oysaki gidip dönen ne olduğunu bilen yok. Herkesin inancına gene saygım var ama benim tahammülüm yok artık. Var olduğum dünya'da adalet isterim ben. Var olduğum dünyada ailem gülsün isterim. Var olduğum dünyada İNSAN gibi yaşamak isterim. Gelecek kaygısı olmadan 1 kere geldiğimiz bu dünyada herşeyi tatmak isterim ben. Ölüpte gelen var mı hayır yok. Neden ölümden sonra ne olacağını bilmediğim bir şey için bu dünya'da haksızlığı,adaletsizliğe,parasızlığa,namussuzluğun önünde eğileyim... Sorulmadan geldiğimiz bu hayat'ta şurada düzgünce yaşayıp gidecektik ama her yanımız dert oldu. Geçinme derdi bir yandan, gelecek kaygısı bir yandan, çocuğum ne olacak kaygısı ayrı bir yanda. Hastalıklar desen öylesine.

Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz... Vicdansızların, sapıkların, katillerin, nefretin, cehaletin ortasına düştük!"

• Engin polat tahliye edildi

• "Bu devirde ya topçu ya popçu" diye bir söz vardı ama sanırım ikisine de gerek yok baksanıza Polat çifti gibi saygın meslek erbabı insanlar var.

• Ulan bundan sonra haram yemezsem. 0 evladiyim.

• Arkadaşlar ben artık inançsızım. Bu kadar yıldır hak yiyen haram yiyen insanlara gram birşey olmadığını gördüm. Aksine tam tersi hepsi biz namuslulardan iyi. beni yargılamayın ben artık inanmıyorum aga belki başka birşey var ama bu kadar haram yiyen hak yiyen insanlara birşey olmaması kanıma dokunuyor. Bıktım usandım.

• Olsun dünyanın en büyük Adalet sarayıni yapacak Akp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilan Polat:

Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zerre şaşırmadım. Memlekette paran kadar"adalet" vardır. Ağzı salça kokan yarı aç avam kesim instagram'da bu ikisinin lüks yaşamına kaldığı yerden alkış tutmaya devam edebilir.

• Kabile devleti yönetiminde sıradan bir gün..

• zengin birinin hapiste olması,
    toplumu her zaman rahatsız etmiştir.
    geçmiş olsun.

• Bu memlekette namuslu adam olmak enayiliktir.

Ülke tamamen hırsızlık ve kara para cenneti.

Dün trafikte bir Range Rover gördüm. Arabanın en ucuzu 21 Milyon. Plakada isim de vardı. Merak edip baktım. Oto kiralama şirketi. Maksimum 50 metrekarelik dükkan.

Anladınız beni değil mi?

• Madem çıkacaktı neden 6 ay her akşam haber bültenlerinde izledik olm

• Doğru düzgün delil olmadan sosyal medya baskısı ile içeri alırsan sonra böyle serbest bırakmak zorunda kalırsın. Böyle olacağı geçen ayki gelişmelerden belliydi ve bekleniyordu. Şaşırmadım.

• Çok bile kaldılar devlet el koyduğu mallarını geri verdimi acaba faiziyle,

• Yok artik ya!

• OzhanK yı alalım konuya gelsin savunmasını yapsın bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğru düzgün iddianame hazırlanmazsa ne olacak? Serbest kalacak tabii.

• Nasıl yani mahkemede tüm servetlerinin kaynağını açıklayabilmişler mi yani.

• Arka planda kim bilir neler döndü.

Yani burası TR. Şaşırıyor muyuz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.