Şimdi Ara

Engin polat tahliye edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıkın adliyeleri. Sosyal medya mahkemeleri bize yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Eylül 2024; 13:12:46 >
  • Sosyal Medya gazıyla halkın gazı alındı. Paraların kaynakları iktidarla çeliştiği için salmak zorunda kaldılar. Bizim halk çok garip. Bu iki gösteriş seven mal hapiste yatsın ama paraların kaynakları araştırılmasın istiyorlar. Tek istedikleri iki tane piyon halk istiyor diye içeride yatsın. O paralar havadan geldi sanıyorlar. Böyle düşünme yetisi olmayan halk olduğu sürece başa kim geçerse geçsin bu halk fakir kalmaya devam edecek.

• salınmaları ayrı bir kepazalikte salındıktan sonra 150 bin kişinin dilanı takip etmeside ayrı bir rezillik..

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ya, öyle bir sey yaparsa giren yine bize giriyor halkın vergisiyle bu adamlarin zarari ödenecek, devlet bunlardan aldığı atıyorum 50 milyon liralık malı 40 m olarak kullandı oderken faiziyle 60 ödese 20 m bize giriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Okumam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Fetih suresi ne ya savaş mı çıktı

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

“Hz. Ömer bir gün, Efendimiz'in yanında ağlar, Rasulullah (SAV) niçin ağladığını sorunca: "Ya Rasulullah! Dünya kralları, Kisralar servet içinde yüzüyorlar. Senin ise altına sereceğin bir sergin bile yok. Yatağın hasır ve teninde yattığın zeminin izleri... Allah Rasulü şu cevabı verir: "İstemez misin ya Ömer, dünya onların, ahiret de bizim olsun!”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

İşte işin en acı kısmı bu iki piyon bile serbest kalıyor

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Bu hikaye'ler ile kandırılıyoruz işte. Öbür dünya. Oysaki gidip dönen ne olduğunu bilen yok. Herkesin inancına gene saygım var ama benim tahammülüm yok artık. Var olduğum dünya'da adalet isterim ben. Var olduğum dünyada ailem gülsün isterim. Var olduğum dünyada İNSAN gibi yaşamak isterim. Gelecek kaygısı olmadan 1 kere geldiğimiz bu dünyada herşeyi tatmak isterim ben. Ölüpte gelen var mı hayır yok. Neden ölümden sonra ne olacağını bilmediğim bir şey için bu dünya'da haksızlığı,adaletsizliğe,parasızlığa,namussuzluğun önünde eğileyim... Sorulmadan geldiğimiz bu hayat'ta şurada düzgünce yaşayıp gidecektik ama her yanımız dert oldu. Geçinme derdi bir yandan, gelecek kaygısı bir yandan, çocuğum ne olacak kaygısı ayrı bir yanda. Hastalıklar desen öylesine.

Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz... Vicdansızların, sapıkların, katillerin, nefretin, cehaletin ortasına düştük!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 6 Eylül 2024; 13:58:26 >

• Klasik zenginlerin yargılanması. 5-6 ay hapiste yat. Tahliye edil, 5-6 ay sonrada bütün davalar düşşün. Kimsede hatırlamaz.

• Ben bu süreçte hiç bir şey anlamadım. Neden o kadar yaygara koptu neden birden Tutuksuz yargılamaya döndü sistem ! Adli kontrol şartı bile koymamış Hakim sadece Yurtdışı yasağı var.

Ne oldu o kadar iddia ! Biri Lise mezunu diğeri Ortaokul mezunu Polat çifti bu kadar malı serveti nasıl yapmış açıklayabildiler mi şimdi ! Veya malları ne olacak iade mi edilecek devlet el mi koydu. ( Dava boyunca iade edilmeyecektirde. Gerçekten neden salındı çözemedim. )

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Dava boyunca iade edilmeyecek diye bir kural yok, hakim dava devam etse bile iddianamede müsadere talebi yoksa malları iade edebilir...

darısı diğerlerinin başına yıllardır din, kitapla uyuttular mozambikte

• Ulan 3 kurus maasimiz la takir takir her ay %27 vergi kesintisini hiç aksatmadan biliyor devlet. 2 ay odemesek bu iscinin gelir vergisi nerde diye sorar lar. Hakkimi helal etmiyorum bunlara

• Daha öncede söyledim. Adalet sadece fakir fukara için vardır. AKP'nin adalet anlayışı budur. Daha 8 yaşındaki Narin'in katilini bile bulamıyorlar ama en büyük adalet sarayını yaptıracaklarmış :)

• Bu ulkede namusumla is yaptigim icin keriz oldugumu biliyordum da bu haberle iyice kerizci basi oldugumu ogrendim. Covid doneminde kurallara uyarsin, uymayanlarin cezalarina af gelir. Adam oldurup hapise giren af ile cikarilir. Simdi de bu.

• Ben namusumla verdiğim vergileri keriz enayi olduğumu hissediyorum onlara herşeyi serbest bize lolo mu hayırdır bende vermiyorum vergi mergi alırlar babayı

• Şimdi sıra bunlar içerdeyken kendilerine hakaret eden sosyal medya hesapları için 'tazminat davası' açmalarına geldi.

• Yakında bi sabah programına çıkıp kader mahkumu olduk diye ağlar. Fakirler de alkışlar.

Kardeş Allah özgür irade vermiş insanoğlunu yaratırken. İnsanlık bu iradeyi kötüye kullanıyor diye kızıp yolumuzdan vaz mı geçelim? Gidip dönen olsaydı ya da sana direkt kanıt sunulsaydı o zaman inanmanın ne anlamı kalırdı.

Emin ol bu kadar isyan ve yaratıcıya karşı gelme varken daha iyi günlerimiz diyerek endişe ve korku duyuyorum. Sana sürekli karşı gelen bir çocuğun olsa ona sürekli iyi imkanlar sunar mısın?

Evet adalet yok,ekonomi çok kötü,dünyaya zalimler hakim. Bireysel olarak da kendimizi sorgulamamız lazım. Allah için,kendimiz için,millet için ne kadar mücadele edip ne kadar fedakarlık yapıyoruz? Neden bu haldeyiz?

Kurunun yanında yaş da yanıyor evet ama asıl imtihan da burda başlıyor. Bu nokta da isyan etmeyip imanımızı güçlendirmemiz lazım. Emin ol isyanla inanmamakla hiçbirşey düzelmeyecek,kaybeden biz olacağız ebediyen. Evrenin büyüklüğünü uzay zamanı galaksileri düşün dünya hayatı ne kadar kısa önemsiz ve küçük.

Bu yüzden bazı şeyleri ahirete bırakacağız.Bu dünya içinde farzlarımızı yerine getirerek duada ısrarcı olacağız. Allah büyüktür her zorlukla beraber bir kolaylık verir mutlaka, yaşadım gördüm.

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 6 Eylül 2024; 16:28:5 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.