|
Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu Gain dizisi 10 Bin Adım yayınlandı
-
-
çok iyi dijitalleşmeye devam millet durmak yok
-
Dikey format derken fragmanda ki gibi scope ekrandan mı bahsediliyor yoksa telefonu dik tutarak izleyeceğimiz ekrandan mı bahsediliyor
-
Format dikey ama fragman 16:4 -
Çocuk mu eğlendirecek 10 dakikalık bölüm ile? Millet geniş ekranda film izlerken sıkılıyor, bunlarda dikey format diyor.
-
10 bin adım dizinin ismiymiş. Bende diyorum programı yürüyerek mi çektiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 30 Aralık 2020; 21:21:37 >
-
Platform genelde dikey formatta yayınlar sunuyor. Ancak 10.000 adım yatay formatta. Bence güzelde. Kısa aralarda güzel vakit geçirilir.
-
Dikey format ne ya telefon veya tabletlerin video seyrederken yan tutulabildiğinden haberi yok mu bunların? ilgüçlük mü dertleri yoksa?
-
bu adamı hiç sevmedim, bunu da izleyeceğimi hiç düşünmüyorum. Konuya sadece bunu söylemek için geldim.
-
izledim eğlenceliydi, hap gibi içerik diyorlar ya öyle....
-
Film yatay formatta
-
tabletlerde çalışmayacak mı bu uygulama
-
10 dakikalık bölüm olması güzel 20 dakika da olabilirdi ama fazlası bu tarz uygulamalara uygun değil
kısa öz izledik bitti :)
-
Bu nasıl platform? İnternet sitesi yokmu? Twitter hesabı, instagram hesabı, youtube da sadece appstore/googleplayden indirebilirsiniz diyor. PC'de izlemek istiyorum kardeşim
-
İlk iki bölümünü izlediğim fena olmayan dizi.
-
Harika olmuş aşırı beğendim. Zaten Engin Günaydın malum, Devin Özgür ile de güzel bir ikili olmuşlar. Platformda bir bu bir de Terapist dizisi favorim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunda format dikey değil yataya da alabiliyorsun -
ilk 4 bölümü izledim.dizi bence çok başarılı ama yatay çekilmiş.haftada 1 bölüm mü gelecek acaba
-
Dizi güzele benziyor Engin Günaydın ' ın oyunculuğu tartışılmaz. Son dönemde Netflix'te yayınlanan Azizler filminden sonra bu tarz platformlara daha fazla içerik çıkacağı anlaşılıyor. Gelişen bu teknolojide GAİN farklı bir bakış açısıyla geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X