Şimdi Ara

English Ninjas Vs Cambly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar English Ninjas kullanan deneyimi olan var mi ?
    Cambly surekli reklam yaptigi icin masallah biliyoruz kendilerini .
    English Ninjas cambly nin yari fiyati . Turkiye sartlarinda onu kullanmak daha mantikli geliyor . Fikri olan yesillendirsin

Hayirli Forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/neden-dil-konusunda-kendine-yatirim-yapmiyorsun--139434026

Bu şekilde sistemi açıklamaya çalıştım bakabilirsin. English ninjas'ta eğitim veren öğretmenlerin çoğu Native speaker değil. Anadili yabancı olan öğretmen ile olmayan arasında da mutlaka ücret anlamında bir fark olacaktır.
  • İki uygulamanın da çok eksisi var. English Ninjas eğitmenlerinin ana dili ingilizce olanların sayısı iki parmağı geçmez heralde o yüzden kalite düşük ve bu yüzden ucuz. Cambly eğitmenlerinde ise çok suskun ve yaşlı eğitmene denk geldim. Para vererek girdiğim yarım saatlik derste uykum geldiği için zor dayandım desem yeridir. ayrıca aşırı paragöz ve saldırgan reklam politikalarıyla elini verdin kolunu kaptırdın cinsinden bir uygulama. İnsanı resmen taciz ediyorlar ve bu gerçekten ilerleyen dönemde insanın midesini bulandırıyor.
  • Bende English Ninjas uygulamasına senelik üye oldum. Ancak, kendilerinin kabul ettikleri teknik sıkıntılardan dolayı bir türlü kullanamadığım için cayma hakkımı kullanarak üyeliğimi idade ettim.14-15 gün için senelik ücret ödemiş oldum. Paramı da geri iade alamıyorum. Bu mu tüketici hakları. Resmen dolandırıldım
  • Ben daha bu uygulamayı kullanıp memnun kalanı görmedim valla .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.