Şimdi Ara

english time bakırköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi forumu açsam yerin dibine sokulan ingilizce kursları görüyorum. En çok dibe sokulanlardan biri de bu. yahu bu kadar boktansa bu kurslar nasıl ayakta durabiliyorlar. ben çoğu yazılana inanmıyorum. bu kurslardan memnun olmayanlardan çok daha fazla memnun olanlar var diye düşünüyorum.

neyse bugün bir yerden english time ın bir kitabına ulaştım. kitabın mantığı, kurgusu çok hoşuma gitti. üstelik bu kitabı kurum kendisi tasarlamış. bu kurumun ciddiyetine ve profesyonelliğine delalet gibi gelio bana. çoğu kurs oxford, cambridge vs. kitapları ithal edip o kitaplar üzerinden ders veriyor. ama bu kitabın sistemsel mantığı ve vurguları çok hoşuma gitti.

bu kursa giden birileri var mıdır? yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamszalai -- 28 Haziran 2017; 14:3:58 >

• english time a gitmek için alt yapının sağlam olması gerekiyor

hocalar direkt yabancı yani en azından ben pre aldım direkt hep yabancı hoca geliyor
    kelime dağarcığınız eksikse boş çöp birşey anlamıyorsunuz çünkü açıklamayı da adam ingilizce olarak son çare sadece birkaç kelime Türkçe söylüyor ki bunu nadiren yapıyor sınıf geneli anlamazsa

kelime dağarcığınız eksikse yapamazsınız paranızı da geri alamazsınız paralarınıza yazık olur

ben english time da beginner elemantary eğitimi alımının doğru olacağına inanmıyorum onun yerine british time da ilk 2 kur halledilip daha sonra buraya gelinmeli
    british time ben direkt gitmedim ama giden arkadaşım ciddi ilerledi (beginner yoktu onlarda direkt elemantary den başlıyorlardı şimdi nasıldır bilmiyorum)
    ben amerikan kültür e gittim (hepsini unuttum şuan, 2011 son çeyrek 2012 ilk çeyrek gittim ama şuan unuttum) amerikan kültür den de ilk eğitim alınabilir (ben bakırköy e gittim 2011 de ki kitap boş hiçbir işe yaramayan yeni yeni konu eklemeyen eksik bir kitaptı çoook pişmandım 2012 de ağır bir kitap geldi resmen zorlandım konu çok fazla hergün muhakkak yeni kelime giriyor hayatınıza)

kısaca pre den başlanılmalı english time da öyle çook kötü değil direkt yabancı hoca girmesi iyi mecburen konuşuyorsunuz bu da bir artıdır

• becurious kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatları ne seviyelerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A Hat in Time Türkçe Çeviri
    5 yıl önce açıldı
    British Side Kursu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.