Şimdi Ara

EnglishClass101.com Podscasts Nasıl Çalışmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EnglishClass101.com sitesinden podscastsleri satın aldım.Tüm içerikleri indirdim.Nasıl çalışmalıyım,günde kaç ders ilerlemeliyim bunun hakkında bilgi verir misiniz?

• Birşey sormak istiyorum.Bütün seviyelerimi indirebiliyorsun yoksa tek seviye podscast lerimi ?
  • Bütün seviyeleri indirebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Design

Bütün seviyeleri indirebiliyorsun.

podcasts leri tektek indirmediysen, seviyeleri komple nasil indirdigini söyleyebilirmisin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teker teker indirdim,seviye seviye nasıl indiriliyor bilmiyorum.Sonra kendim seviye seviye ayırdım.
  • up
  • ben uzun sure çalıştıktan sonra kendi deneyimlerime göre çalışma şeklini söylüyeyim

önce diyalogu dinlemeden önce anlmadıgınız kelimler ve anlamadıgınız cümle yapıları varsa ya grammer eksikliginden yada pharese denilen kalıplardır tureng den anlamlıran bakabilirsin kalıpların yada macmilan'dan bakabilirsin

daha sonra diyolagun altındaki sayfada yeni kelimleri pekiştirmek için cümleli örneklerinize bakabilirsin

başka sorunların varsa cevaplıyabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruları sıralayalım o zaman. :)
    Ortalama olarak bir podcast i kaçar kere dinlediniz?
    Podcast sistemi ile ne kadar süredir çalışıyorsunuz?
    Bu sistemle ne kadar yol aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

ben uzun sure çalıştıktan sonra kendi deneyimlerime göre çalışma şeklini söylüyeyim

önce diyalogu dinlemeden önce anlmadıgınız kelimler ve anlamadıgınız cümle yapıları varsa ya grammer eksikliginden yada pharese denilen kalıplardır tureng den anlamlıran bakabilirsin kalıpların yada macmilan'dan bakabilirsin

daha sonra diyolagun altındaki sayfada yeni kelimleri pekiştirmek için cümleli örneklerinize bakabilirsin

başka sorunların varsa cevaplıyabilirim

Üstteki arkaşın sorduğu soruların cevaplarını bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce tekrar dil ögrenme işinin altın anahtarlarından biri ve motivasyon tabi tekrar etmek canınızı sıkabilir ama kendinizi alıştırmaya bakın tekrar ederken daha önce fark etmediginiz şeyleri farkıdeceksini ve kalıcı hafızanızı yer edinecek ve bundan önce anladığınızda emin olmaya çalışın ,anlayamadığınız ve açıklayamadığınız şeyi milyon defa tekrar etseniz öğrenemezsiniz

benim tekrar etme sistemim 4-5 gün sadece 10-15 tane podcaste çalışıp diger 10 lu seriye geçiyorum geçiyorum şuan upper-intermediate seviyesindeyim grammer olarak advanced olabilirim ama , sadece podcastle mi çalışıyorsun diye soruyorsan hayır audiobooklar okuyorum ve çizgi film izliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.