Şimdi Ara

İnndir.com'da bulamadığınız program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İnndir.com da bulamadığınız program var mı?
    Editörlük yapıyorum genel olarak baktığımda piyasadaki programların %90'ı var. Ama yeni çıkanlar veya gözden kaçanlar mutlaka oluyor. Şuan İDM 5.17 sürümünü ekliyorum, sizin arayıpta bulamadığınız program varsa ve bunu burada belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
    NOT: Sevgili yöneticim, konuyu bir zararının olmadığını düşündüğüm için açtım. Yok, sitede yasak dersen.. Eyvallah.

• Evet genelde bütün programlar söz konusu ama bazen arayıp da bulamadığım programlar oluyordu tabii o zaman tanıdık yoktu şimdi bir tane forumdaş orda editörmüş. Sizi tebrik ederim, işinizde başarılar dilerim umarım ki konu güncel kalır ve ihtiyacım olup da bulamadığım programları buraya yazarım. Kolay gelsin size iyi çalışmalar.
  • Hayata warezden bakmak lazım. JANT Kolay gelsin.
  • @döküntü

Teşekkür ederim. Forum izin verirse(ki bir yanlış yok) buradan istekleriniz alacağım.

@O-Zee AKA Contecau

Warez siteleri ile İnndir.com'a bir katkı sağlayamıyoruz. Her türlü bilgi ve program dosyaları üreticilerin sitesinden alınmak zorunda. Teşekkürler.
  • Kolay gelsin özveri isteyen bir iş.
  • Program aradığımda ilk baktığım sitelerden biri genel olarak çeşitli ve bir sürü programlar var, ellerinize sağlık kolay gelsin diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

Hayata warezden bakmak lazım. JANT Kolay gelsin.

JANT DEĞİL JANTİ-JANT!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @CatSK , @ByAdmin

Teşekkür ederim.

Murat, düzeltme için teşekkürler.
  • Kolay gelsin ..
  • Programı buluyozda crack sorunu oluyor illegal bir site bekliyoruz
  • Photoshop ?
  • @The After Toucher

Teşekkür ederim.

@cem_6872

Malesef sitede crack vb. illegal dosya ve program yayınlamak yasak. Bu da diğer sitelere göre farkımızı ortaya koyuyor düşüncesindeyim.

@MaRR0W

Evet, PS programı bakımından çeşityok. Bu durumdan haberdar değildim, şuan admin ile görüşüyorum. Eğer istisna bir durum söz konusu değil ise ekleyeceğim. Teşekkürler.

CS3 sürümü linki;http://www.inndir.com/Adobe_Photoshop_CS3_Extended-9913p.html

Biraz detaylı arama yapmak gerekiyor. Misal "Photoshop" yazıp bulamadığınız programı birde , " Adobe" diyerek aratın..

Düzeltme: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 30 Nisan 2009; 23:12:48 >

• gezginler.net geçti gibi inndir'i. her program yeni sürümüyle anında geliyor oraya.
  • para alıyomusun editörlük yaparak ?
  • @TheraFlu

Bir fikrim yok, ama üstlerde yer alan bir site, Gezginler.

@drift34

Editörlüğün belli kademeleri var. Suan gönüllü olarak yapıyorum. Zaten sürekli takılma imkanımda olmuyor. Ama sürekli ilgilenir, kıdem alırsanız durumlar değişiyor tabi.
  • Mayonezde güzeldir,iyidir.
  • kolay gelsin
  • Kaspersky Internet Security 7 vardı sitede kaldırılmış, Pc'im son sürüm için pek uygun değil, KIS 7'yide inndir.com'dan indiriyordum, göremeyince şaşırdım. :)
  • @Zeberu5

Teşekkür ederim.

@Alp

Kaspersky'nin 2009 sürümü, 7 sürümüne göre çok daha hafif. O nedenle 2009 sürümleri mevcut. Ama 7 hala kullanılıyor olduğu için bu konuyu admin ile görüşeceğim. Olumlu sonuç alırsam 7 sürümünün anti-virüs ve internet security versiyonlarını eklerim.
  • kaliteli bir site basarılarınızın devamını diliyorum gezgınler size yetişiyor gıbı ama genede ilk tercıhım sıtenız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.