Şimdi Ara

İnndir.com'da bulamadığınız program? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı programların eski sürümleri daha makbul oluyor. Ama inndir.com da eski sürümleer yok
    mesela cd yazma programı neronun 7 seri si gibi...
  • @emrė

Daha önceki mesajlarımda açıklamıştım, yine açıklıyayım. Siteye download linklerini sadece üretici sitesinden koyabiliyoruz. Üretici siteleride eski sürümleri kaldırdıklarında ( Kaspersky7 örnek verdim ) , bizde kaldırmak zorunda kalıyoruz..
    Ama üretici sitesinde varsa, sitede de vardır zaten.
  • İstekleriniz dikkate alınıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoozeR

Mayonezde güzeldir,iyidir.

Ben de ismi lazım olmayan bir download sitesine editör olacağım da , warez filan oluyor gibi oralarda pek trial takılmıyorlar , başım yanmasın benim de sonra ?
  • Konu güncel.
  • neuview yok galiba
  • Sitenin görsel tasarımını birazdaha genişletmeleri gerekiyor birde kategorileri düzenlemeleri lazım onun dışında arama sonuçlarında programları ufak resimleriyle vermeleri lazım çok şey istiyorum hehehehe
    he bide portable programlar için ayrı bir kategori olursa süper olur
    Chip downloadda yeni çıkan programların çoğu bulunmuyor inndirde nedeni ise alamanlar daha hızlı

kolay gelsin JANT!

Editörlük için ne yapmam gerekiyor başvurduğumda almadılar beni yavv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 20 Mayıs 2009; 0:47:09 >
  • @muratgun

Siteye elimizden geldiğince programları yüklemeye çalışıyoruz. Onay kısmındaki editörlerin sayısının az olması.. ve buna karşılık 5 bin küsür kıdemsiz editörün program eklemesi... Onmaylama işleminde 6-7 kişi var. Her dosya virüstotal sitesinden 30program kontrolünden geçiyor. Yorumlar.. kontroller..

Sizde biraz esneklik gösterin. Chip ekler tabi ne yapıyor ki Chip? Yorumu yazıyor veriyor linki. Kontrol mü var? Tarama mı var? Editör olabilseydin kuralları okuduğunda durumu daha iyi anlayabilirdin.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 20 Mayıs 2009; 0:50:02 >
  • sinirlenme yav ne eksik var dedin söyledik az onaylayan varsa onu çoğaltacaksınız o zaman
  • @muratgun

Yok sinirlenmedim. Sadece durumu belirttim, yanlış anlama.
  • Kolay gelsin kardeş.Arada bir başvurduğum bir site (free programlar için genelde).Çalışmalarınızın devamını dilerim.

Full programlar için de rus siteleri sağolsun.
  • Kolay gelsin hocam. Eğer olmayan bir program bulursam buraya yazarım.
  • @chingachgook , @UnT0ucHabLe

Teşekkür ederim.

En son MYTR Network Manager programını ekledim. Ama onay alamayabilir. Eğer onaylatırsam siteye, MY Yazilim sitesindeki programları ekleyeceğim. Tabi DEMO sürümleri.
  • inndir ve gezginler gibi siteler pek sarmıyor beni, zaten programın ana sitesinden link veriyor...

ben herhangi bir program indireceğim zaman zaten anasayfasından indiriyorum, ha olur da istisnai bir durum olur da ana sayfada sorun olursa bu sefer sizin dediğiniz sitelerde de otomatikman sorun oluyor...

böyle durumlarda hayat kutarıcı olarak filehippo giriyor devreye...
    keşke dediğiniz siteler de bu mantıkta çalışsa...

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 20 Mayıs 2009; 22:15:52 >
  • @Uzaktan Kumandan

Haklısın hocam. O bakımdan öyle..
  • WinExt
    Kana Launcher
    RunMe
    Xrecode
    Pepsky Free Audio Converter
    BonkEnc
    hepsi freeware
  • Inndir.com gercekten Turkiye`nin kaliteli sitelerindendir. Cok uzun seneler deneme amacli olarak tum programlari bu siteden indirmisimdir. Program tavsiyleri ile cok hos bir sitedir. Herkese rahatlikla tavsiye edebilirim. Soruya gelince genel olarak aradigim programi her zaman bulmusumdur.

@JANT! sanada basarilar!
  • @DLI

Teşekkürler, sabah bu programlar ile ilgili girişimler yapacağım. Sonucu buraya yazarım.

@kaplanmete

Teşekkür ederim.
  • G DATA antivirüs 2009,bitdefender antivirüs 2009,online armor personal firewall v3.5 şimdilik aklıma gelenler bunlar dostum.inndir.com bağımlısıyız desek yeri olur.inndir.com'a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Mayıs 2009; 17:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.