Şimdi Ara

Engoo.com Deneyen Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
13.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün engoo'da deneme dersi randevusu yaptım hoca skype adresimi bulamamış profili güncelelyin diyor zaten günceldi(sordum o isim soyisimden çok varmış kullanıcı adı.. emailimi yazsa sadece ben çıkıyordum zaten kullanıcı adıyla neden zorlamış anlamadım).. hadi onu geçtim derside geri vermediler komikti sanki hata benimmiş gibi...

bu arada yılbaşına kadar'da indirimyapmışlar paketlerde.
  • O paketler bile pahali hocam. Cok daha ucuza alabiliyorduk engoo yu.

Speechify seni denemeyecegim sirf surda yaptigin kalitesiz reklamlar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 19 Ekim 2018; 8:6:35 >
  • keşke yeni bir indirim kuponu olsa :)
  • Arkadaşlar Selam,
    Engoo'da bir aylık üyeliğim vardı. Fırsat sitesinden kampanyalı almıştım. Toplamda 45 TL'ye gelmişti sanırım.
    Faydası da oldu. Farklı farklı kişilerle değişik ders konularında görüşme imkanım oldu. Ama sizlerin de belirttiği gibi fiyatlarını arttırdılar ve artık pek mantıklı değil.
    Englishcentral.com diye bir site var. mobil telefonlar için aplikasyonları da var. Ücretsiz üyelikte günlük iki ders hakkınız var. Premium üyelikte ise sınırsız ders hakkı ve bitirdiğiniz her 10 ders yani 600 puan için bir adet 20 dakikalık özel ders hakkı kazanıyorsunuz.
    Ders dediğim ortalamada 1 dakikalık videolar var. önce listening yapıyorsunuz dilerseniz alt yazılı da izleyebiliyorsunuz. Daha sonra vocabulary var. her videoda ortalama 5 kelime var. daha sonra speaking yapıyorsunuz. Konuşulanı tekrar ediyorsunuz ve ses tanıma sistemi telefuzunu check ediyor. yanlış kelimeleri kırmızı veriyor ve tekrar ediyorsunuz. En son olarak da özel ders hakkınız var ise o video ile ilgili Filipin'li hocalarla skype üzerinden 20 dakikalık ders yapıyorsunuz. Listening 10 puan vocabulary 20 puan ve speaking 30 puan. Yani bir derste toplam 60 puan kazanıyorsunuz. 10 derste bir özel ders hakkı kazanıyorsunuz. Bir ders ortalama 3-5 dakika arası sürüyor. yani 1 saatte 10 ders yapıp özel ders hakkı kazanabilirsiniz. Gelelim fiyata... tabi ki en önemlisi... Fiyat 3 aylık premium üyelikte indirimli 176 TL... yani 3 ay için 176 TL verip ortalamada 60 özel ders hakkı kazanırsanız bir özel ders 3 TL'ye geliyor. Bence çok mantıklı. Ben faydalanıyorum sizin de faydalanabilmeniz için yazıyorum. İnsanlara faydam dokunsun istedim.

• Sende bu öneriyi bize yapmak için buraya üye oldun dimi:) firma yetklisi değilsin yani
  • 34 yaşındayım. Mali müşavirim. Özel bir şirkette finans departmanında çalışıyorum.
    Yazımda bahsettiğim üyeliğime ilişkin bilgilerin ekran görüntülerini aldım. Aşağıdadır.Firma ile en ufak bir alakam yok. Müşterileriyim yalnızca. İngilizcesini geliştirmek isteyenler için faydam olsun istedim. Siz de sağolun hemen günahımı almışsınız. Canınız sağolsun. https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2379618/27d89220-be61-405d-8758-f829676c69d6.JPGhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2379618/9eb41a0c-2283-4663-b318-18344fa8a4b8.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga1453 -- 20 Aralık 2016; 10:59:17 >

• 1 senedir engoo üyesiyim. Aslında çok memnundum. Aptal saptal kuralları var. Vay efendim ders saatleri dışında hocalara bişey yazamazsın. Yaw aboneyim, paramı ödemişim. Derse girmesem kuponum yanıyor. Niye hocaya soru soramıyorum ki. Öğretmenler, öğrencileri alır kaçar diye korkuyorlar heralde. Ozaman sağlam bir sözleşme imzalat hocaya, bak emlakçıya gidince daha evi göstermeden yapıştırıyor ev gösterme sözleşmesini. Özel dershaneye kayıt oluyorsun, dersane saatleri dışında hoca ile iletişim kurmak yasak. Böyle ne müşteri durur ne de yeni müşteri gelir. Zaten bi hoca ile tam dikiş tutturoyorsun, sonra bi bakıyorsun hoop hoca kayıp. Sora yeni biriyle tanış, kendini tanıt gitti 15 dk. Engoo yüzünü müşteriye çevirmeli bence.
  • cobra11_38 C kullanıcısına yanıt
    You should try Speechify. Their prices are very reasonable. And if you buy 6 month or 12 month package, lesson price is as low as 5 TL.

www.speechify.in/tr
  • cambly, benim linkimle üye ol 15 dk kazan diyenler

ne kadar para kazanıyor bu cambly den ? yada çıkarları ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

cambly, benim linkimle üye ol 15 dk kazan diyenler

ne kadar para kazanıyor bu cambly den ? yada çıkarları ne ?

https://www.cambly.com/en/help/where-are-my-free-minutes/?lang=tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşarak Öğren, Engoo ve Cambly inceleme videosu hazırlamıştım. Buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=rr1czNxcY14
  • engoo satın almayı düşünüyorum. İndirim kuponu vs verebiliyor mu engoo üyeleri?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.