Bilmeyenlere söliyim green treasure chestten çıktı eşşek şansı :) forgotten temple itemı Fire Drakenin geldiği ilk gün çıktı belki Olympiada tek bende vardı :))) Sizlerle paylaşmak istedim
Up valla ayda yılda bi topic açtık kimse bakmıo mu ya kendim çalıorum kendim oynuorum :(
dusuk lvl de işe yarar
kotu bi silah
şahsen 1 iron bar vermem ona :D
Yazık sizde hala composite tipinde. Japkoda ib tipinde onlar.
Ama olypmiada merchanta konulmuo :) adamın biri 12 gb veririm dedi Lem keşke satsaymışım (:
1.5ay önce cz trollde bi adamda görmüştüm enion bow.Başka serverdan transfer etmişler ama nasıl yaptıgını anlayamadım..Yani ilk enion bow sende degildi,ben bırısınde gormustum.
Biliorum Fe4r_Factor die bi adamda görmüştüm ama sonradan assasa dönmüştü bende nerde enion diye sordum Sildiler dedi belki satmıştır ama olsun yine sayılı enion bowlardan biri :)
hobbbaaaa bi ufak aç geliorum
quote:
Orjinalden alıntı: lewent_kku
Yazık Yaş 12-13 heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
Biliorum Fe4r_Factor die bi adamda görmüştüm ama sonradan assasa dönmüştü bende nerde enion diye sordum Sildiler dedi belki satmıştır ama olsun yine sayılı enion bowlardan biri :)
rezzer_ertus07 nin sana selamı var dostum
Rezzer_ertus bi ara YOSHİMİTSU da aynı clandaydık :) hatırladım ama oyunda pek göremiodum :) zati fire drake yi toplasan 2-3 saat oynadım :)
quote:
quote:
Yazık Yaş 12-13 heralde
sen demedinmi paylaşmak istedim die bizde paylaşıoz işte ...... esas sana yazık kendini o kadar kaptırmışınki gerçek hayatıda knight sanıyon galiba. lvl 12-13 ayrıca emin ol cok daha buyuk yaştayım o dediklerinden NOT : akıl yaşta deil baştadır
quote:
quote:
quote:
Yazık Yaş 12-13 heralde
sen demedinmi paylaşmak istedim die bizde paylaşıoz işte ...... esas sana yazık kendini o kadar kaptırmışınki gerçek hayatıda knight sanıyon galiba. lvl 12-13 ayrıca emin ol cok daha buyuk yaştayım o dediklerinden NOT : akıl yaşta deil baştadır
Emin ol Senden daha az oynuorum knighttaki bi olayı seviyeli insanlarla paylaşmak istedim Ayrıca msj ın çok saçma bir yerde yazdıgın için dedim Kimseyle polemiğe giremem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme