Şimdi Ara

ENJEKTÖR LER ARASINDAKİ FARK NEDİR?EN İYİ ENJEKTÖR HANGİSİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu enjektör olayını tam anlamadım çeşit çeşit enjektör ler var bunun için sorularım olucak

1: sistemlerde hangi sistem daha iyidir
    2: enjektör ler büyük bir fark yaparmı bu sistemlerde
    3: hangi enjektör kullanılırsa daha iyi olur
    4: en iyi performansı hangi enjektör verir
    5: hangi enjektör kaç devire kadar destekler

• quote:

Orjinalden alıntı: tusuuama

arkadaşlar bu enjektör olayını tam anlamadım çeşit çeşit enjektör ler var bunun için sorularım olucak

1: sistemlerde hangi sistem daha iyidir
    2: enjektör ler büyük bir fark yaparmı bu sistemlerde
    3: hangi enjektör kullanılırsa daha iyi olur
    4: en iyi performansı hangi enjektör verir
    5: hangi enjektör kaç devire kadar destekler

Slm. Daha önce attığın mesajları inceledim. Clio marka aracına hangi kiti taktıracağın konusunda karar verememişsin. Landi renzo, tartarini, lovato vs hepsinden bilgi almaya çalışmışsın. Sanırım Landi Renzo nun enjektörleri hakkında sana extraları olduğundan bahsedildiği için enjektör konusunu araştırıyorsun. Bana sorarsan daha fazla araştırma yapma fiyat/performans olarak en önde görünen atiker i tercih et. Bu tavsiyemi çevremde kullananların tecrübesi ve burada yazan kullanıcıların tecrübesine dayanarak yazıyorum. Bu arada bildiğim kadarıyla tartarini ve atiker valtek marka enjektör kullanıyorlar.
    Enjektörler konusunda teknik bir bilgi veremediğim için üzgünüm.
    İyi günler.

• en iyi enjektör prins'in keihin enjektörü diye tahmin ediyorum.Made in japan.Ama turbosuz araçlarda gerek var mı diye sorarsan bilemeyeceğim.
  • pan enjekörler en iyissidir. çelik malzemeden yapılmış olup hızlı ve sessiz çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.