Şimdi Ara

Enjektör temizleyici kullanımı nasıl olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun yolda kullanmayın. Motor sıcak olacağı için daha etkili olacağını düşünüyor insan ama tam tersine. Enjektörde kalan, bekledikçe temizleniyor. ABD'de bir belediyenin otobüs filosunda çok uzun zaman inceleyerek bir araştırma yapılmış, motor valflerinin tek tek resimleri çekilip dökümante edilmişti. Kısa mesafelerde temizleyicilerin daha etkili oldukları çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capiche

Merhaba würt ün aynı ürününü benzin/lpg aracımda bende kullandım.Temizlik için benzinde kullanmanız gerekiyor.Lpg de kullanırsanız ürün benzin deposunda kalmaya devam edecektir enjekötöre ulaşması mümkün olmaz kısa vadede(sıralı sistem olduğunu varsayıyorum).Ben bir şişe kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Deponun ne kadar dolu olması gerektiği şişenin arkasında yazıyor.

Malum turuncu sitede eski araba kullandığı için bütün pislikleri enjektöre biriktirdi arıza oldu diyenler var.Bu aslında düzenli yapılması gereken bir uygulama uzun süre yapılmadıktan sonra yaşça büyük yüksek kmlerdeki arabalarda sanırım böyle bir soruna yol açabiliyor.Benim başıma gelmedi sadece yorumlarda okuduklarım.

Aracım 206 sedan 1600 cc 110bg 2007 model ben 98000 km de yaptım.
    Turuncu site ne? 2002 model 148 binde araca koydum sıkıntı yapmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deponun 4/3'ü dolu olacak,daha sonra ilgili temizleme ürününü atacaksın depoya,ben 2 ay önce Liqui Moly enjektör ve sistem temizleyici kullandım ve Avrupa sitesi açıklamasında bu şekilde yazıyordu ideal kullanım şekli olarak.

Ha derseniz farkı hissettin mi bir halt anladın mı vallahi anlamadım Umarım faydalı olmuştur.
  • Aracı 100-150km kadar benzinde kullanıp durumu gözlemleyin düzeliyorsa lpg ayar bozukluğundan olabilir.
    Kaniserden olabilir.
    LPG Regülatör ya da enjektör manifolda gaz kaçırıyor olabilir.
    Benzin pompa basıncı ile alakalı olabilir.
    Enjektörler kirli olabilir o kadar çok alternatif var ki..
  • Bana biraz gereksiz geliyor bu tarz şeyler, mesel bp de benzin alıyorsanız ultimate olanındam alın zaten katkılı benzin motoru komple temizliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır makinesinin yumuşatıcı bölmesine iki kapak ekleyin.

quote:

.Uygulama alanı
    Katalitik konvertörlü ve katalizörsüz tüm karbüratör ve benzin enjeksiyonlu motorlar için.

Her hizmetten sonra önleyici bir önlem olarak da kullanılabilir.

Talimatlar
    25-30 litre için 150 ml ve 50-60 litre yakıt için 300 ml yeterlidir.

Kutunun içindekileri yakıt deposuna boşaltın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Şubat 2020; 16:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjektor temizleyici kullaninca motor piston aşşa olmalı.
    Yoksa o temizleyici kalitesizdir.🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

2007 Model 1.4 Tsi 140 Hp Golf aracımız var. İlk çalıştırmada titreşim sorunu var ve egzozdan öksürür gibi sesler geliyor. Bu temizleyiciler faydalı olur mu dersiniz?
    bende olmadı. işin ilginci benimki yazın yapmıyor kışın yapıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trak76

bende olmadı. işin ilginci benimki yazın yapmıyor kışın yapıyor .

Alıntıları Göster
    Bizim araç da kışın azaltıyor hocam bu sorunları. Bu temizleyicilerden kullanmaya cesaret edemedim bu şekilde idare ediyoruz bakalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Bizim araç da kışın azaltıyor hocam bu sorunları. Bu temizleyicilerden kullanmaya cesaret edemedim bu şekilde idare ediyoruz bakalım. :)

Alıntıları Göster
    hayırlısı bakalım. bir şekilde kendim kesin tanı koymadan sanayiye gitmeyeceğim. millet koronanın acısını bizden çıkarır şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trak76

hayırlısı bakalım. bir şekilde kendim kesin tanı koymadan sanayiye gitmeyeceğim. millet koronanın acısını bizden çıkarır şimdi.

Alıntıları Göster
    Çok haklısınız hocam. Sanayide işini bilmeyen ustaya da denk gelinirse aracı deneme tahtasına çeviriyorlar, parça değişimi ve işçilik kapabilmek için olmayacak parçaları da değiştiriyorlar. Gittiği yere kadar gitsin araç. Aile aracımız, ihtiyaç olmadıkça yatıyor zaten, yatsın.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Enjektörden önce benzin pompası basıncını kontrol ettirmenizi öneririm.
  • carreraman59 kullanıcısına yanıt
    sadece kışın soğukken aşırı sarsıntı ve çekiş düşüşü için ne dersin ?
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Araç hiç bilgisayara bağlandı mı?Nadiren de olsa geç çalışma ya da ilk marşta çalışmama var mı ?
  • carreraman59 kullanıcısına yanıt
    mavi elm lere bağladım rastgele ateşleme hatası gibi birşey veriyordu. çalışmama sorunu yok .
  • Km yuksekse atma

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Orijinal bilgisayarına bağlanıp kontrol edilmeli.O bilgisayarda da gösterirse ve geçici ağrıza derse yüksek ihtimalle dediğiniz problemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Km yuksekse atma
    150bin km de attım sorun olmadı
  • Bana tutela professional benzına clean enjektör temizleyici hediye geldi. Bu markayı kullanan ya da duyan var mı? Çay tabağına koydum çakmak çaktım yanmadı. Yağlı bir sey. Kullansam mi? Atayım mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.