Şimdi Ara

Enjektör temizleyici kullanımı nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 model 150 binde lpg li aracım var. Sabahları benzinde sarsıntı için depoya würth enjektör temizleyici at denildi. Şimdi bunu nasıl kullanmak lâzım? Başımıza başka bir iş açmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tüplü arabada enjektör kirlenirmi sanmam, lpg katkıları var tüpçüler bilir.
    motor takozunada bi baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 14 Aralık 2019; 14:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

tüplü arabada enjektör kirlenirmi sanmam, lpg katkıları var tüpçüler bilir.
    motor takozunada bi baktırın.
    LPG de çalışınca hiç sorun yok. Benzinle çalışınca aşırı sarsıntılı , çekişten düşüyor. Egzoz dan patlama sesi yok. Bunu da kafasına göre yapıyor. Bugün yapmadı mesela. Derdi neyse artık tam bozulmadıkça kurcalatmak da istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel dir. Bilgisi olan arkadaşlardan bu enjektör temizleyici ile ilgili bilgi aranıyor

• Araç neydi dizel arac aynı sorun vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rootmode R kullanıcısına yanıt
    Neydi derken benzinli araç

• depoyu doldurun çevre yoluna çıkın yüksek devirde 100km kullanın düzelmezse enjektör temizleyici kullanırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çamaşır makinesinde Calgon ne kadar boş bir şeyse bu enjektör temizleyiciler de o kadar boş. Çok iddialı bir yorum farkındayım fakat uzun süreli araştırmalar, deneyimler ve deneyimleyen kişileri dinlemeler sonucunda bu kanıya vardım. Aksini ispatlamaya çalışanlar olacaktır, hiç tartışmaya girmem onlar aracında kullansın.

Forumu araştırırsanız dizel aracında enjektör temizleyici kullanıp 40-60 bin km sonra enjektörlerini değiştirmek zorunda kalanlar vardı.

• Marka model nedir demek istedim bazi araclarda kronik oldugunu duydum

• Ariza işiği yaniyomu.? Araci bi süre benzinde kullan 200-300km yap gerekirse 1000km benzinde kullan baktin devam ediyo Bujii buji kablolarini (lambda) Oksijen sensörünü kontrol et ama benzinde kullanip belli km sonrasi düzelmesi lazim..benzin sivi oldugu için subaplardaki arabanin beynini oksijen sensörünü Düzene girmesini daha iyi calişmasni sağliyacaktir

• Temizleyici ile olmaz o iş,araçta bir ayarsızlık mevcut. Motor ustasına gitmeniz lazım.
  • Enjektörler sökülüp temizletilebilir, onarım yapılabilir veya degismesi gerekiyorsa tamamen değişir.
    Gerisi hikaye.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Allah Allah yaa. Aldım zaten. Kullansam araca zarar verir mi bu. Araç 2002 model. Bu gün uzun yola çıkacağım temizleyici koysam mı koymasam mı kafam karıştı. Lpg li olduğu için motor ısınınca lpg ye geçiyoruz. Ondan oluyor diyorlar.

• tehlike.com T kullanıcısına yanıt
    İlkin aklıma o geldi. Sonra da tanesi 250 lira olunca da bir şansımı deneyeyim dedim. Tamir le hiç uğraşmam dördünü de söker atarım olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 15 Aralık 2019; 14:56:51 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bu gün uzun yola çıkacağım temizleyici koysam mı koymasam mı kafam karıştı. Araca zararı olur mu koysam.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Zarari olmaz mrk etme würth Markasini diyosan rahatlikla kullanabilirsn ama 1 kutusu yani 300-400ml 50-60 lt denk geliyo ona göre ayarlarlaman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Zarari olmaz mrk etme würth Markasini diyosan rahatlikla kullanabilirsn ama 1 kutusu yani 300-400ml 50-60 lt denk geliyo ona göre ayarlarlaman lazim.
    Evet würh aldım. Tam depo 60 litre alıyor. Bakalım artık hayırlısı.

• Merhaba würt ün aynı ürününü benzin/lpg aracımda bende kullandım.Temizlik için benzinde kullanmanız gerekiyor.Lpg de kullanırsanız ürün benzin deposunda kalmaya devam edecektir enjekötöre ulaşması mümkün olmaz kısa vadede(sıralı sistem olduğunu varsayıyorum).Ben bir şişe kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Deponun ne kadar dolu olması gerektiği şişenin arkasında yazıyor.

Malum turuncu sitede eski araba kullandığı için bütün pislikleri enjektöre biriktirdi arıza oldu diyenler var.Bu aslında düzenli yapılması gereken bir uygulama uzun süre yapılmadıktan sonra yaşça büyük yüksek kmlerdeki arabalarda sanırım böyle bir soruna yol açabiliyor.Benim başıma gelmedi sadece yorumlarda okuduklarım.

Aracım 206 sedan 1600 cc 110bg 2007 model ben 98000 km de yaptım.
  • 2007 Model 1.4 Tsi 140 Hp Golf aracımız var. İlk çalıştırmada titreşim sorunu var ve egzozdan öksürür gibi sesler geliyor. Bu temizleyiciler faydalı olur mu dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.