Şimdi Ara

Enpara.com döviz alım satım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba daha önce enpara üzerinden döviz alım satımı yapmayı düşünmüştüm enparaya bu konuda msj attımmıştım ve ek ücret alınmadan alım satım yapabileceğim bana bildirilmişti (aşağı yukarı bir sene öncehttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2048027/a8503964-933e-422e-be43-def8b6758f0c.png fotoğraftada gördüğünüz üzere alım fiyatı satış fiyatından az buda beklemeye gerek duymaksızın al sat yaparak risksiz ve kesin kar olanağı sunuyor öte yandan bu iş böyle olmamalı bu işin içinde başka bir iş olmalı zaten sisteme girdiğimde olması gerektiği gibi alış fiyatı satış fiyatından yukarıdaydı bilgili arkadaşlar yardımcı olsun
    işin aslı nedir ? ayrıca döviz altın alım işinin metodu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratto -- 7 Ağustos 2016; 4:35:20 >

• LİNK off....

• Hafta içi banka mesai saatleri içinde döviz alım satımı makası düşer. Onun harici böyle uçuk rakamlar çıkar. Mesai saatleri içinde genelde 60 pips oluyorken aşırı hareketlerde 80-85 pips koyuyorlar. Kabaca küçük hareketlenmelerde alacağın 10tl karın 4tl si bankaya kalıyor. Bol kazançlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.